Diada nacional, partit sensacional

Diada nacional, partit sensacional 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Sòlids, ferms i sobretot intensos. Així van estar ahir els homes de Joan Peñarroya. El MoraBanc Andorra va sumar la seva setena victòria de la temporada superant per 73-59 l’Iberostar Tenerife.

L’equip andorrà va mostrar des del primer moment al seu rival que guanyar a la BMB seria molt car. I tot va ser des del darrere. Amb el partit ben estudiat i amb tots els jugadors en línia amb la idea de no permetre que els canaris juguessin còmodes. I els avantatges van anar caient com fruita madura. De fet el MoraB anc Andorra va guanyar els 4 quarts ahir, un fet inusual en una temporada que està resultant complicadíssima. Al final del primer quart l’avantatge era 15-10, al decans 37-30, en acabar el tercer període 46-36, fins el marcador final de 73-58.

A títol individual, un dia Stojanovski va tornar a mostrar que en els moments calents es mou com peix a l’aigua i va demanar la pilota sempre que cremava. El macedoni va acabar amb 17 punts. Des dels balcans Bogdanovic va prestar una bona ajuda amb 15 punts més. Però el partit i la manera com es va resoldre pot resultar molt important pel grup per la recuperació de Víctor Sada, que va ser el jugador tota pel que s’havia apostat l’estiu passat. L’exjugador del Barça va anotar 12 punts, va agafar 7 rebots i va repartir 4 assistències a banda de remar i molt en defensa.

La lectura del ritme que convenia a l’equip va ser un altres dels elements destacats del partit d’ahir. L’iberostar Tenerife és temut a la lliga per les seves ratxes anotadores però ahir no va manar en el partit en cap moment.

Victòria sòlida i esperançadora que permet al MoraBanc Andorra dormir fora de la zona de descens i poder enfocar amb confiança la recta final de la temporada en la dura lliuita per la permanència.

Close Cart
Back to top