David Navarro ha arribat a un acord per renovar el seu contracte amb el MoraBanc Andorra per dues temporades més. L’escorta d’Esparreguera, que ja porta dos anys a Andorra, s’afegeix a les bones vibracions pel perímetre de l’equip de Joan Peñarroya que ja aportava la recent renovació de Vojdan Stojanovski.

El jugador català va ser peça clau en l’ascens a l’ACB del 2014 i amb l’accés a la máxima categoria encara va augmentar la seva productivitat completant una primera volta prodigiosa. Navarro va ser el jugador més ben valorat amb 10.3 punts de mitjana, anotant 8.9 punts per partit i repartint 2.6 assistències. Va jugar els 34 partits de lliga i va guanyar el premi MoraBanc al jugador més solvent que es va lliurar per votació popular.

“Es tracta d’un home molt important per nosaltres que ens aporta moltes coses des del perímetre a banda de ser un jugador totalment adaptat al club i a la nostra filosofia” ha valorat sobre la renovació el General Manager Francesc Solana.

David Navarro, de 32 anys, i un dels jugadors més estimats per l’afició de la Bombonera, continuarà un periple ACB que contenia episodis passats a Manresa, Valladolid i València.La continuïtat del jugador català fa que el MoraBanc Andorra ja compti amb 5 jugadors amb contracte per l’exercici 2015-16: Stojanovski, Sada, Schreiner, Bogris i Navarro.