El BCA és d’ACB

El BCA és d’ACB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El River Andorra MoraBanc assoleix l’ascens a la Lliga Endesa en una temporada per emmarcar.

El River Andorra MoraBanc torna a fer història i aconsegueix el gran premi de la temporada, l’ascens a la desitjada lliga ACB, la lliga Endesa. Ho fa amb dues jornades abans de finalitzar la lliga regular i gràcies a la victòria dels andorrans davant del Leyma Natura Corunya i de la del Lugo davant el Palència de dissabte.

La temporada dels de Joan Peñarroya ha estat perfecta, on, desprès d’aconseguir aixecar el trofeu de campió de la Copa Príncep davant el Quesos Cerrato Palència, l’equip ha aconseguit proclamar-se campió de l’Adecco Or, fent-se plenament propietari de la posició que dóna accés directe a la millor lliga d’Europa. Una lliga regular on s’ha hagut de patir de valent, amb rivals que han posat les coses molt complicades al River Andorra MoraBanc, amb lesions que han perjudicat al bon desenvolupament de la temporada, i amb una fase regular, que ha exigit el millor als andorrans.

Tant, que el River Andorra Morabanc ha hagut de fer-se amb el rècord de victòries consecutives davant la pressió continua dels seus rivals, sobretot del QuesosCerrato Palència, que no afluixava la seva cursa per prendre la primera posició al River Andorra Morabanc.

El darrer partit per aconseguir l’ascens no ha estat fàcil tampoc. EL rival, el Leyma Natura Corunya, ha tret la seva millor versió, per posar les coses difícils, demostrant que a la recta final de la lliga no hi ha rival fàcil i que hi ha moltes coses en joc. Per sort, i gràcies a l’excel•lent treball i al respecte màxim davant de qualsevol rival, el River Andorra MoraBanc ja ha aconseguit el seu objectiu, l’ascens de categoria, l’ascens a la Lliga ACB.

Jugadors, tècnics, membres de la junta directiva, membres del club i com no, els aficionats, han celebrat, com ho van fer la temporada 91/92, un altra fita històrica per al club. El BCA torna a l’ACB 22 anys desprès de fer-ho per primera vegada. Final feliç per a un equip que des de bon començament ha estat creat i planejat per aquesta fita. Un equip que ha complert les expectatives, que s’ha tret el mal sabor de boca de la temporada passada i que ja, i ara sí ja es pot dir, és NOU EQUIP ACB.
Felicitats a tota la família del River Andorra Morabanc, sense vosaltres, el retorn a l’ACB no ha hagués estat possible. L’any vinent ens veiem a la millor lliga d’Europa, la segona millor lliga del món. L’any vinent s’obren noves il•lusions i nous reptes per seguir escrivint la història del Bàsquet Club River Andorra.

La lliga però, encara continua, queden dues jornades per finalitzar i tindrem la darrera oportunitat de veure al campió el pròxim divendres davant el Planasa Navarra I la darrera jornada, al desplaçament del River Andorra MoraBanc a Burgos en la darrera jornada.

#SOMHIANDORRA #ANDORRAESACB #SOMACB #GRANEQUIP

Close Cart
Back to top