El camí porta a la Victòria

El camí porta a la Victòria 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra dona un cop d’autoritat i coratge per emportar-se la victòria a Santiago per 65 a 77.

Els homes de Peñarroya, sabedors de les dificultats amb les que arribaven a aquest partit, es sobreposen a l’adversitat i sumen un important triomf, en un camp, el Fontes Do Sar, on encara no s’havia aconseguit guanyar en els 4 anys de Lliga Endesa que portem.

No sabria dir el per què però a l’ambient previ al partit hi havia aquella sensació de que avui es podria fer alguna cosa important. I així ha estat. Des del principi els jugadors demostraven que venien a competir fins al final. Volien fer bé les coses. Una bona defensa, lluita pel rebot i un joc adaptat a les necessitats, en permetia veure una versió dels andorrans que sorprenia. Molt d’encert que ens feia manar al marcador. 19 a 23.

Als segons 10 minuts, tot l’encert que ens havia precedit, es va aturar. Llançaments errats i incertesa en les decisions d’atac no ens deixaven eixamplar una diferència tal i com haguessin desitjat. Ara bé, el treball defensiu, clau en partits complicats com aquests, ens estava donant la serietat requerida en un partit amb moltes coses en joc. Tothom sumava en algun aspecte del joc i la situació començava a ser clara per als de Peñarroya. Al descans, 37 a 48.

20 minuts per endavant, els locals empunyant amb el seu públic molt a sobre, l’estat físic dels tricolors començava a passar factura. Les baixes per a les rotacions es notaven. Però seguíem allà, amb esforç i feina. Amb cada jugador que sortia a pista donant el màxim. Lluitant contra alguna cosa més que l’equip que teníem endavant. Moments claus per posar pausa o per anotar en aquell moment de nervis. Això s’estava fent bé. Tercer quart, la diferència s’havia reduït considerablement, però seguíem endavant, 56 a 60.

Era l’hora de l veritat i dels valents. I avui és per posar VALENTS en majúscules. Uns darrers 10 minuts intensos, sense deixar-se portar pels nervis, només guiats per l’objectiu final. Aquell treball d’equip que et fa estar sòlid en defensa i clarivident en atac. Doncs així van ser els darrers 10 minuts. La victòria estava a tocar. La gent cada vegada ho tenia més clar. El BC MoraBanc Andorra s’enduria una victòria importantíssima del Fontes do Sar. L’estat físic es va deixar enrere i els somriures anaven creixent cistella rere cistella. Rebot rere rebot i, la defensa com a eix vital. Final. 65 a 77 i un cop sobre el parquet. Estem disposats a lluitar per tot, així que aquest és el BC MoraBanc Andorra.

A destacar, doncs la veritat és que el més fidel seria posar per damunt de tots l’equip. És la realitat, tots han posat el seu granet de sorra. Tots han posat un punt de la seva entrega. Avui la victòria ha estat més lluitada que mai…avui bravo equip!

Segona victòria fora de casa…i els nostres somnis intactes!