El Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives, felicita al River Andorra MoraBanc i demana els suports necessaris per fer realitat l’ascens

El Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives, felicita al River Andorra MoraBanc i demana els suports necessaris per fer realitat l’ascens 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Els jugadors, tècnics i directius del River Andorra MoraBanc han estat rebuts aquest matí al Palau Episcopal pel Copríncep Episcopal d’Andorra i Arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives. Una recepció que suposa, com s’ha encarregat de recordar el mateix Copríncep, la primera vegada que un equip esportiu és rebut pel Cap d’Estat episcopal.

L’objectiu de la trobada no era un altre que felicitar al River Andorra MoraBanc pels èxits aconseguits durant aquesta temporada on s’ha aixecat els títols de Campió de la Lliga Catalana, de la Copa Príncep i de l’Adecco Or. Tres títols que l’han portat a fer realitat un somni de l’Ascens que feia 22 anys que no es produïa.

Una fita que no es mereixia un altre reconeixement que el que ha tingut els passats dies i el que també ha rebut avui, sent el primer equip a ser rebut per un dels Coprínceps d’Andorra, en aquest cas, l’episcopal, Joan Enric Vives. Una demostració més, que aquest premi de l’ascens és un premi a un projecte de país, un projecte que mira a la millor lliga d’Europa de tu a tu.

Entre les paraules del Copríncep, Joan Enric Vives, s’ha destacat la importància dels títols aconseguits així com la fita de pujar a la Lliga Endesa. El Copríncep Vives ha insistit en la cohesió social que ofereix el bàsquet a Andorra i ha manifestat l’oportunitat que representa l’ascens a la millor lliga d’Europa. D’aquí, que Joan Enric Vives, ha insistit en la necessitat que tant les administracions públiques com l’àmbit privat ajudin a consolidar un projecte que ha tornat a l’elit 22 anys desprès. Per al Copríncep aquest és un projecte de País i que reforça el valor de ser andorrà, encoratjant al Club a no deixar passar aquesta oportunitat: “El sacrifici que ha fet l’equip, tant els membres del club com els aficionats és de destacar. Veig un repte de País més enllà de l’afició i tot. No cal dir el que fan els esportistes, per motivar l’autoestima, el valor de ser andorrà, el treball i el que és sentir-se vinculat a Andorra. És una bona oportunitat que cal aprofitar i que cal ajudar, ja que es veurà per tota Espanya i és una bona promoció, per tant cal que us donin un cop de mà”.

Per part del BC River Andorra MoraBanc s’ha agraït la recepció, les paraules i el suport del Copríncep Joan Enric Vives. EL president Gorka Aixàs, confirma que totes les mostres de suport, agraïment i felicitacions estan mostrant que els objectius aconseguits són importants i que ja és complicat explicar les sensacions que es viuen a l’entitat.

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc

Foto: Bisbat d’Urgell

Close Cart
Back to top