El millor BCA de sempre

El millor BCA de sempre 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Està sent una setmana de més atenció mediàtica de l’habitual. Els mitjans espanyols miren cap al Principat i analitzen les claus de la gran arrencada dels de Joan Peñarroya, quarts a la LLiga Endesa amb 6 victòries i dues derrotes després dels 8 primers partits. És la millor arrencada de la història de l’equip igualant el registre aconseguit per aquell inoblidable Festina Andorra de la temporada 1993/94. Però els Llorente, Villalobos i companyia van perdre el següent partit, per tant si el MoraBanc Andorra guanya diumenge(12h30 Tv a Movistar + i ràdio a RNA) al poliesportiu Fernando Martín de Fuenlabrada aconseguirà culminar la millor arrencada ACB de la seva història. Tot i això el repte, com sempre que es juga a fora de casa, és majúscul. El Montakit Fuenlabrada de Jota Cuspinera no ha començat bé la lliga i és penúltim amb 2 victòries i 7 derrotes però això, precisament, el converteix en un rival temible per diumenge. Aquesta necessitat de victòries els farà jugar un partit al límit perquè el projecte, en contraposició a la competició domèstica, està tenint un excel·lent comportament a l’Eurocup. Des del punt de vista dels precedents, les dues darreres temporades les visites a Fuenlabrada han acabat amb derrota tricolor, per tant és una nova ocasió per l’equip de sotmetre un altre dels fantasmes d’aquesta nova etapa a l’elit.

Hem d’anar no partit a partit sino jugada a jugada” afirmava somrient com sempre Thanasis Antetokounmpo en zona mixta. El jugador grec deia que “l’equip està il·lusuonat amb els objectius que tenim al davant però només podem seguir centrats en treballar dur cada dia, això és el que ens està donant resultats fins ara”. Des del punt de vista personal, Antetokounmpo es mostrava satisfet de la seva millora en els darrers partits “però he de seguir treballant i millorant en tots els aspectes del joc”.

L’aler va tenir unes paraules amables pels seguidors de la BMB “el cert és que l’ambient en els nostres partits de casa és fantàstic, la gent ens anima molt i es veu que tenen una bona filosofia de bàsquet perquè també saben reconèixer el mèrit del rival quan toca”.

El MoraBanc Andorra viatja dissabte al matí a primera hora cap a Fuenlabrada, on farà la darrera sessió d’entrenament a les 18h30 al Fernando Martín. Diumenge a les 12h30 nova oportunitat de seguir fent història en la complicadíssima pista del Fuenlabrada.

Close Cart
Back to top