El MoraBanc posa el colofó que mereixia un 2014 màgic

El MoraBanc posa el colofó que mereixia un 2014 màgic 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

I sí. Era possible. Davant la incredulitat d’una BMB que ha presentat un aspecte formidable, el MoraBanc Andorra ha derrotat el Saragossa per 72-59. Els homes de Peñarroya han demostrat i s’han demostrat a si mateixos que poden guanyar i dominar un partit jugat a casa.

No ha estat un partit boig i de final histèric com altres dies a la Bombonera. El MoraBanc Andorra ha tingut una posada en escena seriosa i intensa i ha marxat de 12 punts(16-4). Bona defensa, intensitat i les coses molt clares guiaven en aquests minuts l’equip andorrà. Això i bones respostes individuals com la de Jawai que ha tingut un bon debut.

En el segon quart, la diferència s’ha estabilitzat en els 10 punts després d’una tímida reacció dels aragonesos.

Després del segon període el marcador era 33-23.

El tercer període ha estat el de la reacció visitant, arribant a ajustar el marcador a un sol punt 46-45, però no han capgirat. I en aquell moment amb David Navarro i Georges Bogris de pilars, el joc del MoraBanc Andorra ha estat sòlid, prou com per acabar el quart amb nou amunt 56-47.

El darrer quart ha mostrat un Saragossa que volia i no podia daban t la defensa andorrana. En atac la personalitat de Navarro i l’aparició d’un Beto no massa encertat fins el moment han segellat la victòria. La segona seguida. La que tanca un 2014 màgic. La prèvia a rebre els grans. La que demostra que sí, era possible, guanyar per més de 10 punts a la BMB.