Va ser una sortida per fer equip. De les que els grups fan sovint per unir-se i trobar després millors mecanismes en pista. Però tal i com va anar, les vibracions entre els integrants de l’equip fan preveure grans coses per la temporada que tot just comença. Els jugadors i cos tècnic del MoraBanc Andorra van anar ahir als llacs de Tristaina i després van compartir barbacoa prop de Sorteny.

La temperatura de l’aigua no va ser obstacle perquè es banyessin els jugadors i vist com han baixat les temperatures es pot dir categòricament que va ser el bany de fí de l’estiu. El més atrevit de llarg va ser el base Albicy que no es va remullar tímidament sinó que va fer tota una exhibició de submarinisme d’alta muntanya immortalitzant les millors imatges amb la seva Gopro.

Davant del foc s’ha de reconèixer que els jugadors molt actius no van estar i van deixar les tasques de cuiners (per cert tots es van posar barret de xef…) al segon entrenador David Eudal i al fisio David de Toro.

Complicitat, alegria (una mica de beisbol i tot amb el delegat Chechu Bermudo robant bases…) i en definitiva un gran matí de companyonia per demostrar que el projecte camina en la bona direcció i que els jugadors van aconseguint la química necessària per fer grans coses. Es pot parlar del Pacte de Tristaina, el pacte de tenir una gran temporada.