El playoff contra el Madrid serà gratis pels abonats

El playoff contra el Madrid serà gratis pels abonats 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Els abonats del club no pagaran entrada en el partit de playoff contra el Reial Madrid del divendres 26 de maig a la Bombonera. El club ho ha anunciat avui en roda de premsa. “Sempre subratllem que el carnet d’abonat té molt valor afegit i aquesta decisió va absolutament en aquesta línia” afirmava en roda de premsa el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez que ha afegit que “en d’altres clubs és corrent que els abonats hagin de pagar alguna jornada durant la temporada i en aquest cas s’ha decidit que tampoc ho hagin de fer en aquesta ronda de playoff”. El playoff de quarts de final de la Lliga Endesa entre el MoraBanc Andorra i el Reial Madrid es jugarà els dies 24 (Madrid), 26 (BMB) i , si fos necessari, el 28 (Madrid).

En cas que l’equip es classifiqui per les semifinals i la final de la Lliga Endesa els abonats sí haurien de pagar per veure aquests partits. 15 i 10 euros segons la zona on escullin les entrades. Si els abonats volguessin comprar les localitats que tenen durant la temporada ho hauran de fer els dies previs a la disputa dels partits a les oficines del club. En cas que no facin la compra anticipada, les localitats passaran a estar disponibles en taquilla. “Remarquem que en el playoff contra el Madrid els abonats no pagaran entrada” ha insistit Gabriel Fernàndez intentant evitar confusions al respecte.

Tots els partits de playoff reben la categoria de Premium, reservada en temporada regular als enfrontaments contra Reial Madrid i FC Barcelona. Les entrades costaran 40, 30 i 20 euros i es podran comprar al web del club www.bca.ad, a les oficines del club i a l’oficina de turisme d’Andorra la Vella.

Close Cart
Back to top