El PRO AM torna a ser un gran èxit

El PRO AM torna a ser un gran èxit 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Va tornar a ser una nit especial en què les rialles i el bon rotllo van ser els grans protagonistes del Pro Am que es va celebrar ahir a la BMB per reunir jugadors, tècnics i directius amb els patrocinadors del club. És una jornada ja tradicional en e club (ahir es va celebrar la tercera edició) i entre els representants de les diverses empreses sembla que ja es prepari la cita perquè cada cop es respira més nivell competitiu.

Ahir la victòria va ser pels Xixerella Flyers entrenats per Joan Peñarroya, que van superar en la final els Segudet Senators. La tercera plaça va ser pels Llumeneres Mystics i la quarta pels Fontaneda Avalanches. Més enllà de jugar partits amb guanyador i perdedor, la diversió va ser la nota predominant de la nit en què es va poder veure interactuar ben a gust als jugadors del primer equip amb tothom.

L’MVP va ser Pepe Pereira de Catalana Occident, la jugadora revelació Mònica Cadafalch de Molines Patrimonis i el premi més “buscat” de la nit se’l va endur, el No era el teu dia…, se’l va endur Cristina Canes d’Edicom.

Pica i pica i lliurament de premis per acabar i una promesa flotant en l’ambient per l’any vinent: Hi tornarem!

Close Cart
Back to top