El Bc MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació del base nordamericà Jeremy Senglin que la temporada passada va ser un dels jugadors mésdescats de la lliga francesa amb el Nanterre. Senglin (24 anys, 1.88) arriba a Andorra desprès de dominar la competició amb uns números extraordinaris: 14.3punts per partit, 3.2 assistències i 2.4 rebots per partit sent fonamental enla gran temporada del Nanterre, equip revelació de la lliga francesa havent arribat a semifinals.

Prèviament Senglin es va formar a l’Universitat de Webber State amb la que va destacar al punt de marcar diversos rècords del seu equip i de la conferencia Big Sky. Després d’un breu pas per NBA G League i un pas frustrat per una lesió per Alemanya, la temporada passada el jugador va esclatar amb el Nanterre.

“Senglin és un jugador que fa una aposta molt important venint a jugar amb nosaltres perquè la seva projecció a dia d’avui el col·locava amb opcions de jugar al més alt nivell europeu” exposa el General Manager, Francesc Solana, que afegeix que “estem parlant d’un jugador amb molt talent ofensiu que pot jugar de base i d’escorta i que ha de ser un dels referents del nostre equip la pròxima temporada”.