“És una sensació increïble jugar finalment a ACB”

“És una sensació increïble jugar finalment a ACB” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’Ala-pivot americà, Shaun Green, debutarà a la Lliga Endesa amb el MoraBanc Andorra. Desprès d’un any perfecte a l’Adecco Or, amb l’ascens a ACB, com a gran fita de la temporada, el jugador de Utah no s’ho ha pensat dos cops i ha acceptat l’oferta de renovació de l’entitat, que veu en ell, un excel·lent potencial per fer el salt a la lliga més important d’Europa. Green era una de les prioritats de renovació de la plantilla de la temporada passada i així ho ha entès el mateix jugador.

Green, que encara es troba de vacances al seu país, ha volgut expressar les primeres valoracions davant aquest nou repte que farà conjuntament amb el club.

RENOVACIÓ AMB EL MORABANC ANDORRA

“Estava molt emocionat per tornar a Andorra, la veritat és que ha estat fàcil decidir tornar ja que la temporada passada va ser una gran experiència i crec que va ser una de les millors vivències per a mi”.

GREEN A L’ACB

“És una sensació increïble poder donar el salt i jugar a la lliga ACB. He estat treballant per aquest moment durant molts anys, sobretot els darrers 5 anys, i ara ha arribat l’oportunitat”.

APORTACIÓ DE GRENN AL MORABANC ANDORRA

“Estic treballant molt dur aquest estiu per assegurar-me que puc donar el salt i ajudar a l’equip del MoraBanc Andorra. Ho faré dins les meves possibilitats per tenir l’èxit esperat a la Lliga ACB”.

MISSATGE A L’AFICIÓ

“Als aficionats les dic que estiguin llestos per un nou repte. Un repte emocionant. Hauran d’estar llestos per a un equip que sortirà a la Lliga Endesa a competir. L’aficionat del MoraBanc Andorra tindrà una diversió i un equip emocionant per veure”.

OBJECTIU DE SHAUN GREEN

“El meu objectiu personal per a la pròxima temporada és només assegurar-me que estic ajudant a l’equip en tot el que sigui possible per tenir el màxim de profit i d’èxit a la Lliga ACB”.

TEMPORADA 2014 – 2015

“Aquesta nova temporada és un repte. Crec realment que s’està fent una bona plantilla. Tenim els jugadors i el cos tècnic per tenir èxit. Estem llestos per tenir una temporada increïble”.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top