“Espero que el MoraBanc Andorra sigui una de les grans sorpreses a la Lliga Endesa”

“Espero que el MoraBanc Andorra sigui una de les grans sorpreses a la Lliga Endesa” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Thomas Schreiner es troba a Macedònia concentrat amb la Selecció Nacional d’Àustria. En ment, la classificació per a l’Eurocopa de bàsquet del 2015. Àustria té els seus números per aconseguir-ho, i ara amb Schreiner, sent un base ACB. El jugador, que s’ha convertit en la primera renovació de cara la temporada 2014 – 2015 a la Lliga Endesa del MoraBanc Andorra, ha dedicat uns minuts al club per expressar les seves valoracions i el que sent davant aquesta salt.

ES QUEDA A ANDORRA

“Estic molt feliç per poder tenir almenys 1 any més de contracte amb l’Andorra. Quedar-se a Andorra va ser una decisió fàcil, perquè m’ha agradat molt els últims 2 anys aquí i Andorra és per a mi, com la meva segona llar”.

SCHREINER JUGADOR ACB

” Sempre va ser un somni per mi jugar en una lliga forta com l’ACB i fer-ho amb Andorra, l’equip amb que he jugat una final dels Play-off per ascendir a l’ACB i que es perdre en els cinquè partit, i desprès, 2 anys enrere guanyar la LEB Or i ascendir a l’ACB, fa que sigui encara més especial per a mi”.

“El club i sobretot el cos tècnic van tenir sempre molta confiança en mi i això és una de les raons principals per les quals em vaig quedar aquí. Crec que el que puc aportar a la nova categoria és el mateix que jo vaig aportar els últims 2 anys amb l’equip i el que sempre porto als equips que jugo: treballar dur cada dia, fer tot el que jo pugui fer per ajudar l’equip a guanyar. A vegades són alguns triples o, de vegades són bones passades i bona defensa”.

AFICIÓ

“Els aficionats sempre han estat grans i bons amb mi des que vaig arribar aquí, i sobretot quan em vaig lesionar l’any passat. Això realment em va ajudar i vull donar-li les gràcies. Espero que hi haurà sempre una gran quantitat de persones que vénen als nostres partits a l’ACB i recolzar com sempre ho fan en els darrers 2 anys”.

CONCENTRAT AMB ÀUSTRIA

“Ara estic amb l’equip nacional d’Àustria, ens preparem per a la classificació per a l’Eurocopa 2015. I la nostra meta és classificar-nos tot i que no serà fàcil contra molt bons equips com Alemanya i Polònia. Per al proper any el meu objectiu personal és jugar tan bé com pugui i ajudar l’equip a guanyar tants partits com sigui possible”.

OBJECTIU NOVA TEMPORADA A LLIGA ENDESA

“Espero que el MoraBanc Andorra sigui una de les grans sorpreses a la Lliga Endesa el proper any. Llavors seré encara més feliç”.

” No puc esperar per començar la nova temporada. Una nova lliga contra equips molt bons amb jugadors dels més grans d’Europa. Però espero el mateix que els últims 2 anys en aquest club, que treballem dur cada dia i mirar de competir amb tots els partits. No importa qui és l’altre equip i s’ha de fer el millor que es pugui per guanyar tants partits com sigui possible”.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: Martin Imatge /JOMA

Close Cart
Back to top