El montenegrí, Filip Knezevic, de 19 anys, i que juga a la posició de pivot, arriba a Andorra per ser un dels jugadors del Sènior “B” de la lliga EBA i amb participació al primer equip, sobretot en el treball del dia a dia.

Knezevic, provinent del Gandia Bàsquet, estarà un mes a prova a l’entitat andorrana per demostrar tot el seu futur potencial. En cas de superar aquest termini, el jove jugador quedarà vinculat al primer equip sent un dels efectius sub-22 que tindrà l’equip de Carles de Bofarull al Sènior “B” i disponibles per a Joan Peñarroya.

Per tant, Knezevic entrarà a la dinàmica de l’equip de la Lliga Endesa i estarà a les ordres del primer equip, alternant el primer i segon conjunt del MoraBanc Andorra.

El director general del club, Francesc Solana, explicava així el rol del nou jugador: “Necessitàvem la figura d’un jugador sub-22 que ens ajudes al dia a dia del primer equip, i aquí vam buscar un jugador que tingues un marge de progressió i pensem que ens ajudarà a la dinàmica del primer equip i que serà un dels jugadors importants de l’equip EBA. Serà una figura que altres anys ha fet en Toi i que aquest any ell no podrà fer per edat”.

Comunicació MoraBanc Andorra