Guille Colom jugarà les dues properes temporades amb el Bc MoraBanc Andorra després d’haver renovat el seu contracte. Colom va jugar 24 partits entre Lliga Endesa i Eurocup i va compartir la capitania de l’equip amb Oliver Stevic.

“Colom és un jugador de la casa, el nostre capità i és un jugador que cada temporada millora” explica el GM Francesc Solana, que conclou “ s’ha guanyat sobradament la nostra confiança”.

“Crec que estem fent les coses bé i intentaré sortir valent quan tingui l’oportunitat i treballar com el que més per tornar al club la confiança que està tenint en mi » ha afirmat en la roda de premsa d’aquesta tarda Guille Colom, que ha afegit que « el club està creixent, estem fent bé les coses i sento que l’afició m’estima molt i està contenta de tenir un jugador de la casa ».

“Segueixo sent un jugador jove, tinc l’ambició de sempre però una mica més d’experiència perquè ja sé el que és jugar a ACB i Eurocup, jo no tinc cap por i sempre que surto intento ser valent i fer el meu joc” exposa un Colom que avisa que “intentaré treballar el màxim possible per convèncer l’Ibon Navarro, com sempre he fet. Cada temporada he millorat i aquesta temporada ho he de seguir fent perquè aquí els minuts no es regalen i me’ls he de guanyar”.