“Els abonaments de segona volta són com donar-te una oportunitat a preu d’or d’afegir-te a una pel·lícula que ja saps segur que és bona i que no et vols perdre de cap manera”. La sentència és del cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que explica que “aquests dies al club hem tingut molt moviment de peticions d’informació i de persones que s’han tret l’abonament”.

La bona marxa de l’equip ha provocat més interès que en temporades anteriors per un producte que és habitual. “És cert que és corrent que hi hagi un abonament de segona volta, però aquest cop la percepció que tenen els aficionats és que està passant alguna cosa important a la BMB i volen tenir la seva localitat i incorporar-se al fenomen del qual tothom parla”.

L’oferta pels interessats a abonar-se és única perquè l’opció segona volta incorpora el partit contra el Real Betis Energía Plus, el darrer de la primera volta, de regal. “El club ja té més de 2.000 socis, però la intenció sempre és seguir creixent i la millor manera de fidelitzar els nostres seguidors és incorporant-los com a abonats”, manifesta el president, Gorka Aixàs. Un altre dels atractius indiscutibles del producte en aquesta versió 2016-2017 és que el Reial Madrid visita Andorra en el darrer partit de la lliga el mes de maig. “Sabem que el Madrid ara té una gran capacitat de convocatòria i pels abonats el partit és gratuït com tota la resta”, recorda Aixàs.

L’abonament de segona volta més econòmic, el de zona 3, costa 90 euros (60 pels infants). El preu en zona 2 és de 150 euros (75) i en les cadires de la zona noble, el preu és de 235 (100 per infants). Sobre el preu a taquilla i assistint a tots els partits, la rebaixa és molt significativa.