Ja tenim aquí el Campus MoraBanc Andorra

Ja tenim aquí el Campus MoraBanc Andorra 1920 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Teníem moltes ganes que arribés aquest dia. Molts de vosaltres ens ho havíeu demanat i ja podem dir que és una realitat. Arriba el 1r Campus MoraBanc Andorra.

 

A l’estiu, Andorra és territori de campus, però li faltava un, el nostre, el Campus MoraBanc Andorra. Una primera edició que tindrà lloc a Encamp i al Pas de la Casa . Hi haurà 3 torns amb diferents formats que aniran des del 30 de Juny fins al 19 de Juliol. 3 Setmanes de bàsquet i diversió destinades a jugadores i jugadors nascuts entre el 2008 i 2014.

 

El campus està dirigit per David Eudal i coordinat per Xavi Luque. Els dos capitanegen un campus que vol proporcionar un espai d’aprenentatge intensiu i de passió pel bàsquet durant les vacances d’estiu.

 

És una oportunitat única per aprofundir en aquest esport, amb una setmana plena d’entrenaments específics de bàsquet orientats a la millora personal. Potenciar les habilitats tècniques i tàctiques de cada jugador/-a mitjançant exercicis individualitzats, situacions de joc real i competicions és l’objectiu principal.

 

El Campus fomenta la convivència. Els jocs col·lectius, les activitats culturals o les passejades pel magnífic entorn de la Parròquia d’Encamp seran un bon moment per compartir experiències i crear vincles d’amistat durant una setmana que esperem sigui inoblidable.

 

Un cop més, Encamp serà el centre de la nostra activitat, aquest cop per al Campus. Una nova activitat que dona continuïtat al conveni de col·laboració entre les dues parts. Un conveni amb el que ens sentim molt còmodes i que amb la presentació d’aquesta primera edició del Campus marca la voluntat de seguir creixent plegats.

 

 

Més informació a:
Pàgina web: www.campusbca.ad
Correu: campus@bca.ad
Telèfon: +376 885900

Close Cart
Back to top