Jaime: “el secret del nostre bon moment és el treball”

Jaime: “el secret del nostre bon moment és el treball” 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La seva temporada fins ara està sent per emmarcar. Jaime Fernández va deixar el seu Estudiantes de tota la vida per fer un pas endavant a Andorra i tal i com van les coses fins ara no es pot negar que l’està fent. Avui ha passat llista a l’actualitat de l’equip en zona mixta.

-Des del retorn a ACB no s’havien aconseguit 4 victòries consecutives, esteu en un bon moment no?

-Sí, crec que estem en un bon moment. Hem tret 4 partits molt complicats. En el darrer contra el Joventut ells es jugaven molt i es pot dir que ho van jugar com una final, cada partit ho és. Nosaltres vam estar molt sòlids i sent conscients de la importància del partit. Hem tret 4 partits molt difícils i ens hem aixecat després d’un moment dolent i ho hem fet a través del treball.

-I què ha canviat?

-Hem anat recuperant bastants jugadors i hem seguit treballant en la mateixa línia que ho estàvem fent i a més hem de sumar que guanyar al Barça ens va donar molta confiança i hem entrat en un moment en què en tenim, de confiança. I això és fonamental per guanyar partits. Cada cop tenim més rotació i anem sumant jugadors. Si alguna cosa ens ha portat fins aquí és la intensitat i el treball i ara amb aquesta aturada no ens podem relaxar i hem de seguir treballant.

Aquestes 4 victòries canvien l’ambició pel que resta de temporada?

-Està clar que veure’t entre els 8 primers és satisfactori i vens a treballar molt a gust i més content que si estàs a baix. Aquestes 4 victòries ens posen a dalt i hem de seguir treballant amb les mateixes ganes perquè volem jugar playoff. Som ambiciosos i crec que si seguim treballant així ho podem aconseguir.

-Com creus que afectarà aquesta aturada forçosa per la Copa i els partits de selecció?

-No ho sé. Ara estem en un bon moment i no és el millor moment per fer-ho. Però nosaltres estarem temps sense competir com a equip i el que no podem fer és descentrar-nos, hem de seguir treballant igual perquè tenim molt clar el que ens ha portat fins aquí com a equip.

-Com et sents ti individualment?

-Bé, em sento còmode i crec que estic ajudant a l’equip. Amb Albicy ens estem complementant bé en el lloc de base i em trobo bé físicament i amb confiança. Estic anotant i assistint i ajudant a l’equip. I he de seguir amb la intensitat en defensa que crec que em dona vida.

-Objectiu demostrar també a la selecció espanyola el que estàs fent al teu club.

-Sí, tornar a la selecció espanyola em fa molta il·lusió, és un orgull i un premi per mi. Pretenc anar en la mateixa línia que estic a Andorra, amb confiança i amb desimboltura. I com a equip espero que podem repetir les sensacions de la darrera convocatòria en què crec que vam oferir una gran imatge tot i no haver tingut molt temps de preparació.

Close Cart
Back to top