Joan Peñarroya “a Valencia tenim molt a guanyar”

Joan Peñarroya “a Valencia tenim molt a guanyar” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra posa a prova demà la seva ratxa victoriosa. Els homes de Joan Peñarroya encadenen tres partits seguits guanyant i visiten la pista d’un València Bàsket que no es pot permetre fallar ja que lluita per obtenir la millor classificació possible cara als playoff. És un d’aquells partits amb poc a perdre i molt a guanyar. La situació, tot i ser molt millor que fa un mes, no és de tranquil·litat absoluta perquè la part baixa de la classificació està molt inquieta darrerament. Caldrà veure com afronta el MoraBanc Andorra la baixa de Vojdan Stojanovski ja que el macedoni havia exercit formidablement el paper de revulsiu les darreres setmanes. Per part local també serà baixa l’aler Pablo Aguilar que està completant una temporada excel.lent.
“És un partit difícil i sabem a quina pista anem però arribem després d’haver fet una bona setmana i tot i la importància del rival anem convençuts que tindrem les nostres opcions” ha manifestat aquest matí en la roda de premsa prèvia el tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya. Avui també ha comparegut el pivot grec Georgios Bogris que ha destacat que “l’equip ara té bona química i estem preparats per afrontar un repte molt important com és intentar guanyar en una pista tant complicada com la de València, que és un equip d’Eurolliga”.

Tenim molt a guanyar
“Com he dit altres vegades, no podem triar els partits, tenim molt a guanyar a València i ho hem d’intentar”.
Baixa Stojanovski
“És evident que és un contratemps pel que estava aportant en Vojdan i la dinàmica en la que estàve però ara li tocarà fer un pas endavant a d’altres jugadors de la plantilla. Vojdan és important pel que estava aportant en atac i també pel nivell que ens havia aportat en defensa“.
València Bàsket
“És un gran equip que ha de guanyar per la lluita que hi ha en la zona del playoff i ells no tenen la feina feta. Hi haurà molta gent al pavelló, es juguen molt i esperem un gran ambient però nosaltres anem a València a guanyar”

Close Cart
Back to top