Joan Peñarroya: “El de diumenge és, a dia d’avui, el partit més important de la temporada”

Joan Peñarroya: “El de diumenge és, a dia d’avui, el partit més important de la temporada” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Les paraules de Joan Peñarroya i del vestuari del MoraBanc Andorra constaten la importància del partit de diumenge davant el Montakit Fuenlabrada. Un duel que pot començar a definir moltes coses a la part baixa de la classificació. Els andorrans no volen deixar escapar la possibilitat d’aconseguir la tercera victòria consecutiva i fer un pas important cap a l’objectiu de la temporada.

Davant un rival amb jugadors col·locats dins els més valorats de la temporada, com el més valorat Andy Panko. Un equip que el seu lloc a la classificació no reflexa el potencial que pot desenvolupar i que el mateix MoraBanc va poder comprovar al partit de la primera volta. Ara arriben dos conjunts renovats, en una jornada on hi haurà espai per rebre a un vell conegut com és el base català del Montakit Fuenlabrada, Dani Pérez.

Peñarroya y el jugador Shaun Green, han analitzat la jornada i en particular el duel de diumenge davant el Fuenlabrada.

Moment de forma

Joan Peñarroya: “Segur que l’equip està més reforçat i més confiat en les seves possibilitats que fa unes setmanes. Ara bé, com hem comentat durant la setmana, estem guanyant, estem millor, però seguim en una situació compromesa i on tots els rivals volen jugar les seves opcions, tots els partits són difícils”.

“Crec que l’equip està treballant bé, des de fa unes setmanes l’estat de forma és millor i això el fa treballar millor. Tenim una rutina que no havíem tingut des de fa unes setmanes, sense baixes i podent treballar bé. Els jugadors estan amb millor sensació i això ajuda a que s’entreni bé. No és que l’equip estigui relaxat ja que la situació és encara delicada”.

Shaun Green: “Un partit molt important per nosaltres. En els darrers partits a casa juguem molt millor que abans. És un bon moment per nosaltres, important seguir així”.

“Crec que juguem molt millor en defensa, la nostra defensa és més intensa, més dura. Segur que necessitem millorar en atac però en defensa seguir abans”.

Duel de diumenge

Peñarroya: “El de diumenge és un partit molt important, el més important a dia d’avui de la temporada. Davant un rival que està en una situació de màxima dificultat, però amb jugadors molts experts, amb un club expert en viure aquestes situacions. Un partit que serà molt i molt dur”.

Green: “És el més important d’aquesta temporada a dia d’avui. Sempre és el més important el pròxim, però aquest, en la classificació estem més similars. Ells van jugar molt bé a la primera volta, però ara nosaltres juguem molt millor i serà un bon partit pels dos equips”.

El rival, Fuenlabrada

Peñarroya:  “És una evidència que Fuenlabrada va associada a Andy Panko ja que és un jugador referent. Fuenlabrada però té una plantilla amb jugadors molt importants i una plantilla reestructurada respecte a l’equip de la primera volta. Tenen a Panko, a Akindele, un pivot important, reforçats amb un base que bé de la lliga turca amb números espectaculars. Escortes que guanyen partits ells sols…tenen molt bon equip, no ens podem centrar només en Panko”.

Un Equip

Green:  “Crec que és el millor moment de tota la temporada, tenim bon tracte dins del vestidor, estem més junts. Cal seguir igual en defensa, intensos. En ajudes estem millor, en tot, sempre ens va millor jugar bé defensivament, oblidant el tema de faltes”

JORNADA 26 LLIGA ENDESA

MoraBanc Andorra vs Montakit Fuenlabrada

Diumenge 29 de Març a les 19h

Àrbitres: GARCIA GONZALEZ – CASTILLO – SACRISTAN

Close Cart
Back to top