En una setmana amb jornada de dimarts, el MoraBanc Andorra no jugarà el seu partit fins al proper dimecres 7 de Gener a la pista de l’Estudiantes. Per tant, el conjunt de Joan Peñarroya encara una nova setmana de treball sense aquest duel entre setmana. Això sí, una setmana amb la festivitat del dia 1 de Gener al mig, una jornada de descans per les festes nadalenques.

Avui, l’equip ha tornat a la feina, per preparar la important cita del diumenge davant el Reial Madrid. Un dels millors equips d’Europa visita el Poliesportiu “BMB” d’Andorra i cal seguir concentrats per poder tenir opcions de victòria. Un dels duels més interessants i importants del retorn de l’equip a la Lliga Endesa.

El tècnic, Joan Peñarroya, ha repassat l’actualitat del seu equip:

Dues victòries consecutives…amb els pues a terra

“Està clar que guanyar ajuda. Et dóna un punt de tranquil·litat però sense perdre la perspectiva. Les dues victòries ens van molt bé però la lliga és molt llarga. Nosaltres ens hem de preparar per fer una bona setmana”.

Jugadors tocats

“Prefereixo un MoraBanc que arribi bé. La setmana ha començat amb jugadors tocats. El Marc té punta de ser baixa uns quants partits, en Koko està amb un esquinç i l’hi hem de donar festa uns dies. Tenint aquests contratemps ens hem de preparar bé per afrontar el següent partit”.

“Veient els jugadors tocats, potser ens va bé aquests dies de més per recuperar la gent, i així també més sessions d’entrenament per al Jawai. No saps que és millor, el que hem d’intentar és fer una bona setmana. Cal gestionar bé les victòries i el cap fred”.

La “BMB” plena

“Esperem que sigui una bona entrada, serà bona senyal. Amb ells tindrem més opció de victòria. Crec que la gent ha gaudit molt al Poliesportiu. El nostre públic gaudeix, pateix i nosaltres estem satisfets. Ens agradaria haver guanyat algun partit més, però estem contents. Segur que hi haurà molta gent i esperem treballar per a que s’ho passin bé”.

Pas endavant

“El joc col·lectiu està responent. Les lesions són coses del bàsquet. Nosaltres no anem sobrats i fan mal. Tant el Marc com el Koko són un petit contratemps. Amb el Nate tenim més rotació, però això és cosa de l’esport”.

Pròxim rival, el Reial Madrid

“El talent d’equips com el Madrid a vegades ho supera tot. Si deixes al Madrid jugar ràpid, a camp obert és complicat d’aturar. Nosaltres, sense renunciar al cara a cara, hem d’intentar que el Madrid no jugui a una velocitat alta. Intentarem corre nosaltres i que ells no. No renunciarem al nostre estil”.

L’equip no disputa jornada de dimarts però sí aprofita per jugar un partit solidari amb Unicef. Champions for Unicef, un duel amb el VP Andorra Rugby XV on es veurà les dues disciplines.