Una altre any més, un altre Champions for Unicef més. Iés que la trobada ja s’ha convertit en un clàssic absolut, una d’aquelles cites imprescindibles que tothom espera. El poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordanyha estat l’escenari d’un bon recull de riures i complicitats ab el bàsquet i lasolidaritat com a protagonistes. Els dos partits, el Vintage i el delsesportistes han acabat en empat, fet que curiosament s’acaba donant cada any en una casualitat d’aquelles que destrossaria els plantejaments dels cabalistes més experts.

Entre els detalls que mereixen comentari del Championsfor Unicef 2018, cal parlar de la ministre Gelabert, que responent a una broma del twitter del club s’ha presentat a jugar amb el tricorni de consellera. El bon humor d’Olga Gelabert ha llençat el primer partit en el que han destacat elseleccionador nacional de futbol Koldo Álvarez o el GM del MoraBanc Andorra,Francesc Solana. Les cistelles anaven caient i, com sempre, els mitjans treient suc de les imatges dels polítics que s’enfrontaven jugant a bàsquet a pocsmesos ja de les eleccions generals.

En el partit dels esportistes el més bonic, un any més,ha estat veure tanta companyonia entre esportistes de disciplines molt diferents. Els jugadors del MoraBanc Andorra han exercit d’amfitrions i com és habitual han descobert talent pel bàsquet en atletes que no el practiquen. Elfutbolista Ilde Lima ha demostrat ser un center espectacular, els pilots deMotoGP han tingut els seus moments anotadors, els ciclistes Demien Howson i José Joaquin Rojas han exhibit maneres i la portera de la selecció de futbol Ainhoa Fernández se les emportava totes. Això i el flow del rugbyman Marc Abelló i la hiperactivitat dels germans Casal i Ferran Teixidó.

La recaptació íntegra de la festa es dedicarà alsprojectes que té en marxa Unicef Andorra a Buthan.