La primera victòria sempre passa per Vitòria

La primera victòria sempre passa per Vitòria 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria. Suada. Treballada. En el partit 150 a la lliga Endesa. I contra el mateix rival contra el que es va obtenir la primera victoria fa 22 anys.

Amb prop de 3000 persones prop de l’atac de cor, el MoraBanc Andorra ha derrotat el Laboral Kutxa per 87-85 agafant-se fort a la complicada gestió de l’avantatge obtingut en una primera part per emmarcar. Els homes de Joan Peñarroya han marxat als vestidors amb un avantatge de 51-38.

En aquest primer període l’equip local ha desbordat amb intensitat i joc col•lectiu un conjunt d’Eurolliga com el Laboral Kutxa. La baixa de Sada, amb problemes d’esquena, ha semblat més un interruptor per encendre la responsabilitat dels homes del MoraBanc Andorra que han repartit 16 assistències durant els primers 20 minuts.

El bon joc i l’alegria del MoraBanc s’han manitngut sòlids durant el tercer quart que ha acabat amb avantatge local enc ara per 72-64.

En el tercer i últim quart, el Laboral Kutxa s’ha posat la granota de treball de l’Eurolliga i ha arribat a capgirar el marcador però a la recta final un màgic David Navarro ha guiat els seus companys cap a la primera victòria a l’ACB.

Tres homes han estat els màxims anotadors del MoraBanc Andorra amb 14 punts: Schreiner, Bogris i Ivanov.

Primera victòria, diumenge vinent espera la Bruixa d’Or Manresa a la seva pista.