La vida pot ser Miribillosa

La vida pot ser Miribillosa 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra pot ser equip de Playoff aquest cap de setmana. Però també pot veure com el seu avantatge queda més compromès. És el que té d’apassionant la competició i més quan es tracta d’objectius al més alt nivell com ho és lluitar per ser campió d’Espanya de bàsquet. Diumenge a les 12h30 el MoraBanc Andorra visita l’espectacular pavelló de Miribilla, la llar del Retabet Bilbao, l’equip que està immediatament darrere els tricolors amb dues victòries menys. El partit es podrà seguir per televisió per Movistar + al canal 214 de la fibra Andorra Telecom i per ràdio a RNA. Una victòria dels de Peñarroya combinada amb una derrota del Múrcia a casa donaria la classificació matemàtica. En cas de derrota caldria seguir treballant en una final de temporada apassionant en clau andorrana (València i Reial Madrid a la BMB i Betis a fora). S’ha convertit en una tònica les darreres setmanes, i en aquesta no ha canviat, el MoraBanc no arriba al partit amb l’equip en perfectes condicions. A les molèsties en vies de solució de Burjanadze i Antetokoumnpo avui mateix s’ha afegit Andrew Albicy que ha passat mala nit amb problemes estomacals i no està gens clara. De fet, segons com evolucioni, la primera gran decisió serà veure si viatja amb l’equip.

“Està clar que és un partit important i seria molt maco classificar-nos pel playoff allà però no deixa de ser el partit següent i per això és molt important” afirmava el capità David Navarro, que afegia “sovint ens pregunteu perquè l’equip canvia tant de casa a fora i a resposta no és fácil, el que està clar és que estem bé i amb ganes de fer un gran partit en una pista que sabem que serà molt difícil”.

“Juguem contra un equip que té a Salgado, Tabu, Hervell i Mumbrú. Segur que saben com afrontar el partit i ens hem d’esperar que tot sigui molt dur i molt complicat però anem preparats per guanyar” afirmava Joan Peñarroya. El tècnic del MoraBanc Andorra, com és habitual, no s’ha volgut aturar massa en els problemes físics, “estem acostumats les darreres setmanes i ara el que hem d’esperar és l’evolució del procés víric d’Albicy que ara mateix està en un moment àlgid”. Sobre la bipolaritat casa-fora, Peñarroya ha estat pragmàtic “és totalment cert que a fora hem guanyat dos partits però portem 15 victòries i jo diria que això està molt bé, apart fora de casa estem competint bé i és el que anem a fer a Bilbao”. Peñarroya ha insistit en què pel partit de diumenge “cal esperar el millor Bilbao”.

En la primera volta, el MoraBanc Andorra va derrotar el Retabet Bilbao per 85-81 a la Bombonera.

Close Cart
Back to top