#Mésmaipor el somni continua

#Mésmaipor el somni continua 1632 1224 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Sempre hem estat molt contents d’assumir la responsabilitat d’explicar Andorra en l’aparador del bàsquet professional espanyol i ara a l’europeu, aquest és un dels propòsits de les campanyes que fem tots els mesos de setembre” ha explicat en roda de premsa el Cap de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, que ha afegit “que l’ambició de competir al màxim nivell, incorporant ara el repte europeu, és fer-ho sense complexos sent conscients de la nostra petitesa”.

El club ha presentat la campanya #Mésmaipor per aquets mes de setembre amb la que “es busca sobretot créixer en nombre de seguidors i encara més d’abonats” ha exposat Fernàndez, que ho ha rematat afirmant que “hem fet prop de 120 nous abonats fins ara aquest estiu i ens queden encara unes setmanes perquè comenci la competició”.

La campanya #Mésmaipor descansa sobre el patrimoni de la màgia aconseguida la temporada passada a la Bombonera, on es van aconseguir 14 victòries en 16 partits disputats”. Per altra part el màxim responsable del club ha explicat també que “el MaiPor que la gent ha incorporat com a crit de guerra és un lema que et pot acompanyar durant tota la vida i que té múltiples aplicacions per encarar situacions en les que pugui haver incertesa davant dels grans reptes”. Fernàndez ha conclòs que “el MaiPor el portem a dins tots fins i tot abans d’haver-lo escoltat mai”.

Des del punt de vista operatiu, aquests són alguns altres dels punts que s’han tocat en la roda de premsa celebrada la seu de MoraBanc:

#PortaUnAmicaEuropa operatiu fins el 29 de setembre

20% de descompte per l’antic abonat i 10 pel nou. Fins les 19h30 del 29 de setembre la promoció és vàlida, després ja no.

Premi a la fidelitat

Els abonats que vinguin a tots els partits de la temporada tindran un 10% de descompte quan renovin per l’exercici 2018/19.

El carnet és per TOTA la Lliga Endesa i per Eurocup

En cas d’anar passant rondes a Europa o jugar playoffs a Lliga Endesa, els abonats no hauran de pagar cap més quantitat addicional i tindran accés a tots els partits amb el seu carnet.

Es milloren els avantatges pels abonats

Descomptes i tracte preferencial en algunes de les empreses de referència del país, a banda de la possibilitat d’accedir a promocions només per abonats com la Festa dels socis i el Partit d’Unicef. La llista definitiva dels avantatges es publicarà en les pròximes setmanes.

 

Preus

Renovació abonaments

                           Nivell 1     Nivell 2    Nivell 3

Tarifa general         390            260           155

Tarifa familiar         280           190           115

Tarifa reduïda         255            175           115

Tarifa Infantil         140              95            75

                                                                         

Altes (nous abonats)

                         Nivell 1     Nivell 2    Nivell 3

Tarifa General     485           325            195

Tarifa familiar      370           245            150

Tarifa reduïda      335          220            150

Tarifa infantil       210          140            110

 

*L’abonament inclou tots els partits ACB i Eurocup.

*Soci infantil 6-11 anys

*Tarifa reduïda: Joves de 12-17 anys i majors de 65 anys.

Close Cart
Back to top