Nacho Llovet s’entrena amb els usuaris de l’UCA

Nacho Llovet s’entrena amb els usuaris de l’UCA 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nacho Llovet ha estat avui l’invitat especial dels entrenaments que fan els usuaris de l’Unitat de Conductes Addictives (UCA) de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. En la seva condició d’ambaixador One Team, el jugador català ha participat de la sessió que ha acabat amb una xerrada en la que els usuaris i el jugador català han intercanviat experiències. Jaume Tomàs ha dirigit, com sempre, l’entrenament i avui, aprofitant la presència de Llovet ha dedicat especial atenció als moviments de pivot en una nova mostra de com el programa avança cada cop millor.

“És l’activitat que més esperen tots cada setmana” comenta l’educadora social de l’UCA Lula Martínez, que afegeix que “en aquí ens sentim part d’un equip i el que fem és contribuir al retorn d’aquestes persones a una vida organitzada”. Martínez destaca la feina del “Jaume Tomàs que ens té a tots enamorats amb la seva feina”. Miriam Carmona, també educadora social creu que “els entrenaments de bàsquet ens han ajudat a que els usuaris s’integrin millor entre ells”. Carmona subratlla que les “addiccions no son un vici com molta gent creu, son una malaltia que necessita tractament”. Nacho Llovet ha manifestat després de l’entrenament que “les històries d’aquestes persones son inspiradores per la manera com lluiten per sortir endavant”. El pivot català destaca que “m’ha encantat participar perquè molts cops dones coses per fetes que no ho son per tothom perquè les circumstàncies de cadascú son molt diferents”. Lula Martínez ha dit per acabar que “el discurs i la proximitat de Llovet ha resultat molt inspirador a tothom”.

El programa One Team amb els usuaris d’UCA continua i la setmana vinent serà el cos tècnic qui col·labori amb Jaume Tomàs a portar l’entrenament.

Back to top