Ningú va dir que seria fàcil

Ningú va dir que seria fàcil 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

06/10/14

Màlaga. El lloc on després de 18 anys el bàsquet andorrà tornava a l’el.lit no li va reservar una càlida benvinguda al MorBanc Andorra. Els homes de Joan Peñarroya van perdre el primer partit de lliga al Martín Carpena contra l’Unicaja per 83-69.

El conjunt malagueny va exhibir múscul d’Eurolliga des dels primers compassos liderat per un Fran Vázquez exhuberant, que va comptar amb l’ajut inestimable de Ryan Toolson. Els avantatges sempre van ser locals però el MoraBanc Andorra va tenir el coratge suficient durant els 40 minuts per impedir que el marcador esclatés a favor dels de Joan Plaza

L’equip andorrà, que no va fer un bon partit però tampoc el va fer dolent, va tenir bons moments en el segon i en el tercer quart arribant a provocar empats a l’electrònic. Betinho, que va estar esplèndid anotant 25 punts, i Marc Blanch amb una bona ratxa des dels 6.75 van ser els que van protagonitzar els millors moments dels andorrans, entre els que també va tenir trams interessants Kaloyan Ivanov.

El darrer quart va ser totalment de l’Unicaja i en alguns moments va planar pel Martín Carpena la possibilitat d’una derrota dura però la bona actitud dels de Peñarroya ho va impedir.

L’entrenador del MoraBanc Andorra no va posar objeccions a la superioritat local i en roda de premsa va manifestar que “perdent 20 pilotes com hem perdut no podem aspirar a guanyar en una pista com aquesta”.

Dissabte a les 21h, primer partit al polisportiu d’Andorra. El rival, el Bàsket Bilbao.