No hi ha temps per lamentar-se

No hi ha temps per lamentar-se 1331 878 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota un altre cop al darrer sospir de partit. Un partit, que com l’anterior de dimecres, podria haver caigut del nostre costat però que finalment marxa per 81 a 77.

Ara bé, no hi ha temps per lamentar-se, dimecres tenim nova oportunitat. Dimecres tenim nova competició. Arriba l’EuroCup.

El BC MoraBanc Andorra treballa fins al final, amb el resultat en contra, per arribar als darrers minuts amb l’opció de ser ell el que cridi victòria. El duel davant l’UCAM Murcia no ha estat una excepció.

L’equip comença el partit amb bones sensacions però els locals, ben aviat, també necessitats de la victòria, reaccionen per posar una marxa més al parquet. Els de Peñarroya, tot i seguir mostrant debilitats al rebot, problema corregit als darrers 20 minuts, aconsegueixen frenar al rival i tenir-ho a l’abast al final del primer quart. Uns primers 10 minuts amb molt intercanvi de cistelles. 25 a 23.

La diferència local s’amplia en uns primers minuts del segon quart on la manca d’anotació tricolor és el major obstacle i on cal un augment d’esforços al darrera. Uns 10 minuts amb màximes diferències encontra de 10 punts, 41 a 31. Al descans, la diferència era menor, 43 a 36. I encara molt per jugar.

Els darrers 20 minuts, un altra història. Un equip tricolor més endollat al partit, molt més atent en defensa, més dominador en el rebot i més encertat de cara a cistella. Uns quarts on el andorrans reduïen diferències i aconseguien parcials a favor que en posaven inclús, per davant al marcador amb triple de Walker, 64 a 65. Estava clar que els dos equips estarien lluitant per la victòria fins al final.

Darrers segons de partit, i tot un món per passar. Shurna, amb 78 a 76 per a l’UCAM i 17 segons per jugar,  s’eleva per un triple que no entra. Karnowski molt atent agafa el rebot i el seu llançament se surt encara sense saber com rebent falta personal que hagués pogut ser un 2+1. I qui sap, si aquestes dues pilotes haguessin tingut un final diferent el sabor del partit hagués estat un altre.

Tot i això, nova oportunitat a falta de 5 segons per al final. Aquest cop, amb 80 a 77, Blazic disposa del triple de l’empat que tampoc vol entrar. Derrota en un nou final a cara o creu. Un darrer tir lliure de Rojas, protagonista en altres moments del partit, posa el definitiu 81 a 77.

A nivell individual el jugador més ben valorat dels tricolors ha estat Albicy amb 17 punts. El millor anotador ha estat Karnowski amb 15 punts.

Com diu el titular, no hi ha temps per lamentar-se. Per tant, dimecres, nova oportunitat de veure l’equip a la BMB. Nova opció d’aconseguir una victòria i debut a la competició europea, l’EuroCup. Una fita històrica per al bàsquet andorrà i el món de l’esport del país.

Dimecres vinent contra l’Unics Kazán (20h) ens veiem a la BMB.