Optimisme i ambició en el MEDIA DAY

Optimisme i ambició en el MEDIA DAY 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Avui els mitjans de comunicació han compartit protagonisme amb els jugadors al parquet amb la celebració del Media Day dels playoff., una jornada en què tots els membres de l’equip estan a disposició dels periodistes durant una hora.

En aquest cas l’eliminatòria de playoff contra el Reial Madrid ha posat de manifest que les sensacions de l’equip són bones i que el club està en un moment espectacular . El fet que els blancs lluitin a partir de demà per guanyar l’Eurolliga encara li dona més glamour a l’enfrontament.

“Nosaltres no anirem al playoff a jugar només com un premi, anem a guanyar-lo” afirmava recentment Joan Peñarroya, que afegia que “aquesta família que és l’equip ha mostrat el que pot fer aquesta temporada i està a la vista de tothom”. En el concepte d’unió del vestidor intervenia també Gio Shermadini dient aquesta setmana que “l’equip és com una família no hi ha jugadors egoistes”.

Els dos capitans també han dit la seva sobre el playoff.

David Navarro.

“D’entrada jugar elm playoff és molt important pel club i pel país. Que el rival sigui el Madrid i després del que va passar a la Copa del Rei encara ho fa més atractiu pel que va passar a la Copa del Rei. Sabem que és un rival molt difícil però perquè no somiar. Jo vaig arribar quan estàvem a la LEB i ara estem al playoff sense dubte representa molt i és important. Cada temporada sempre és millor que l’anterior. Hem de seguir creixent”.

Thomas Schreiner

“Tenim moltes ganes de jugar el playoff, espero que siguin uns grans partits. El Madrid és un dels millors equips d’Europa i jugar contra ells sempre està bé. Intentarem competir. El playoff és diferent dels partits anteriors. Jugar contra el Madrid en els playoffs és quasi un somni, però el somni de veritat seria guanyar-los”.

Close Cart
Back to top