El segon equip del MoraBanc Andorra obre un parèntesi la propera temporada i no competirà a lliga EBA. La necessitat de donar més marge de progressió a alguns dels talents del club o els estudis universitaris fora del país han portat a prendre aquesta decisió. Aaron Guzmán, Hugo Bartolomé i Alexis Bartolomé jugaran a Leb plata o Or cedits, un fet que quedava recollit en la progressió dels seus contractes. El club treballa per trobar el millor destí possible per tres jugadors formats al club des de ben petits i que ara “necessiten una empenta definitIva a les seves carreres que a EBA no poden tenir” afirma el General Manager del club, Francesc Solana. Martí Obiols, Bruno Bartolomé i Eric Hurtado marxaran d’Andorra per cursar estudis universitaris i eren tres jugadors dels fixes, en cas de seguir a Andorra per formar el segon equip. Àlex Peral i Albert Pons seran cedits al Sedis de La Seu d’Urgell en un altre dels moviments que es faran amb jugadors dels que es fa un seguiment de la seva evolució.

“La nostra idea és poder tenir un segon equip a LEB Plata en uns anys i aquest parèntesi a EBA creiem que és el pas que hem de fer en aquesta direcció” afirma Solana.

El parèntesi en el segon equip tindrà com a conseqüència que jugadors molt  importants i estimats pel grup les darreres temporades com Cinto Gabriel “Toi”, Oriol Fernández o Xavi Isern hagin d’abandonar el club.