Partidàs, victòria importantíssima i Domi-Nate Jawai

Partidàs, victòria importantíssima i Domi-Nate Jawai 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria important, de les que fan que l’objectiu de la permanència sembli cada cop més tangible, del Bc MoraBanc Andorra ahir a la BMB contra el Movistar Estudiantes davant de 4315 persones. L’equip de Joan Peñarroya es va imposar per 81-76 després d’un partit intens en el que el comandament en el marcador va estar del costat local la major part del temps. El MoraBanc Andorra va oferir la versió que l’ha fet fort a casa en la segona volta. Les coses clares, bona preparació del partit i la facultat d’anar trobant jugadors quan la situació ho requeria. Posats a individualitzar, el partit de Nate Jawai va ser especialment remarcable amb 21 punts i 20 de valoració. Excel.lent també David Navarro amb 13 punts i Stojanovski amb 15 i aportacions decisives en els moments calents del partit.

La primera part va arrencar ben tancada i fins l’equador del primer quart els dos equips no van començar a trobar cistella. Del canvi de marxa va sortir beneficiat l’equip andorrà que es va posar 20-12 en acabar els primers 10 minuts. El segon quart va tenir bones dosis de ciclotímia. Primer va ser per l’Estudiantes, que va arribar a capgirar l’avantatge local però que no va poder mantenir-se per davant al descans en què l’electrònic marcava 37-34.

La segona part va tenir un guió bastant clar. El MoraBanc Andorra era qui semblava estar en disposició d’estirar-se, fins i tot ho va arribar a fer amb un 65-56, però de seguida arribava la rèplica d’un tossut equip madrileny. Jawai no trobava ningú dins de la zona que el pogués aturar i d’haver estat més fí amb els tirs lliures la victòria hagués arribat més tranquil·lament. En el darrer minut, un triple d’Stojanovski en jugada d’u contra u, playground total, va sentenciar el matx davant de la resistència encomiable del Movistar Estudiantes que no es va rendir fins el darrer instant.

10 victòries pel MoraBanc Andorra en una jornada clau perquè hi ha enfrontaments directes entre els equips de la part baixa. Els de Peñarroya s’han fet forts a casa i diumenge vinent visitaran l’UCAM Múrcia amb les bones vibracions de la victòria d’ahir en un bonic partit de bàsquet que va veure tota Espanya per Teledeporte.