Partit vibrant, final ajustat però aquest cop derrota

Partit vibrant, final ajustat però aquest cop derrota 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquest cop ha estat creu. El Bc MoraBanc Andorra ha perdut aquesta nit al polisportiu d’Andorra amb el València bàsket per 64-65 en un altre partit amb final no apte per cardíacs.

Els homes de Peñarroya han ofert un partit de dues cares. La primera nerviosa i imprecisa i tptalment sota el control dels visitants que han platejat un partit de ritme lent amb moltes defenses zonals. Molt més còmode, el València ha marxat al final del primer quart guanyant per 12-21 i al descans dominant per 28-42. La segona part, des de la sortida del tercer quart ja s’ha vist que les coses serien diferents. El Morabanc Andorra ha ajustat ràpid les coses i el marcador s’ha mogut fins el final amb el Valènca per davant però amb diferències curtes.

L’equip andorrà s’ha adjudicat el tercer parcial per 22-13 recolzant-se en una bona defensa, molt més agressiva, i en l’aportació en atac de jugadors com Beto, Navarro i Ivanov.

En el tram final el MoraBanc Andorra ha aconseguit capgirar amb un triple de Beto però en el cara o creu no ha tingut l’encert d’altres dies i la victoria ha volat cap a València.

El base català del València Rafa Martínez ha estat el màxim anotador del matx amb 18 punts, David Navarro, un dia més, i Beto amb 15 de valoració han estat els millors homes de l’equip local.

Dilluns dia 8 a la pista del Montakit Fuenlabrada, propera cita a la lliga Endesa pel MoraBanc Andorra.