El Bc MoraBanc Andorra 2015-16 ha començat a caminar. Amb l’absència dels internacionals Vojdan Stojanovski i Georgi Shermadini que han de disputar amb Macedònia i Geòrgia el campionat d’Europa, els homes de Joan Peñarroya es van posar ahir en marxa amb les necessàries i preceptives revisions mediques.
Va ser el primer contacte amb el seu nou club per Daniel Clark, Shawn Jones i Sergi Pino que per la tarda van conèixer els seus nous companys. Thomas Schreiner viurà la seva quarta temporada al Principat, David Navarro la tercera i per Víctor Sada, Luka Bogdanovic i Betinho será la segona.
Per la tarda just abans de reunir-se amb el seu nou equip, Joan Peñarroya va atendre els mitjans de comunicació.

Millor equip?

“La competició té molt bons equips i ja veurem que és el que podem fer però està clar que tenim un equip més expert que el de l’estiu passat”

Content amb la plantilla

“Estem contents amb l’equip que tenim pensem que tenim equilibri. Hem intentat més que buscar individualitats, hem volgut fer un equip que ens donés moltes opcions. Hem fitxat jugadors polivalents. Tenim un joc interior, que segurament és el que ha canviat més, amb amenaça en el llençament de tres punts, tenim experiència i tenim centímetres. Per fora tenim més o menys els mateixos jugadors que ens van donar molt bon resultat en la segona volta. Estem satisfets, ara a treballar i la competició dirà on ens toca estar”.

Estiu llarg

“Com tots els estius ham hagut de treballar força i hem tingut molts noms a sobre de la taula. Pensem que hem fet un planter equilibrat”

Internacionals

“No em preocupa que no hi siguin Vojdan Stojanovski i Georgi Shermadini, això vol dir que el club pot aspirar a fitxar jugadors que disputen els grans tornejos”

Sergi Pino

“És un jugador que ens ha d’aportar moltes coses. Ha passat per tots els nivells del bàsquet professional fins arribar a l’ACB. Un gran treballador, té 28 anys però ve amb la il·lusió d’un nen de 18 anys”

Daniel Clark

“Es parla molt del seu llençament de 3 punts però pot fer moltes coses més. És un jugador contrastat que es fa gran a la pintura. És un jugador en el que es pot confiar”

Shermadini

“Jugador contrastat que condiciona el nostre joc i també el del rival. Ens ha de donar una polivalència en el nostre joc que segurament no teniem”

Shawn Jones

“És un rookie i surt per primer cop dels Estats Units, tot és nou per ell. Però pensem que té un gran potencial. Complementa els altres tres pivots i aquesta és una de les seves grans virtuts”