Peñarroya X8

Peñarroya X8 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Joan Peñarroya dirigirà el BC MoraBanc Andorra per vuitena temporada consecutiva. L’acord de renovació per una temporada més s’ha fet públic avui a la seu central de MoraBanc en un acte en què el tècnic ha estat acompanyat de Gorka Aixàs i Francesc Solana, president i General Manager.

“Portem ja 8 temporades amb el Joan i el fet que segueixi amb nosaltres és afirmar que seguim endavant, que seguim creixent” ha manifestat Gorka Aixàs en la primera intervenció de la roda de premsa. Francesc Solana ha exposat que “des de el punt de vista del projecte és un indicador important perquè sempre hem millorat des que estem junts”.

“Em quedo a casa meva” ha afirmat només començar Peñarroya que ha afegit de seguida “em motiva molt jugar Eurocup, el repte que això representa i el fet que jugarem la competició de clubs més important darrera l’NBA i l’Eurolliga”. El tècnic també ha subratllat que “a més és important destacar que jugarem Eurocup després d’haver-ho guanyat a la pista”.

Sobre la confecció de l’equip, Joan Peñarroya ha enviat un missatge als aficionats “intentarem fer un equip que estigui d’acord amb l’ADN del club i també que treballarem per mantenir les moltes coses bones que l’equip va tenir la temporada passada”. En relació a si havia tingut ofertes d’altres clubs, l’entrenador ha estat clar, “la meva prioritat sempre ha estat seguir al MoraBanc Andorra”.

Peñarroya va arribar al BC MoraBanc Andorra quan el club militava a la LEB plata i en la roda de premsa d’avui, presidida pel hashtag JoanX8, ja es parlava d’EuropCup. Un salt espectacular, i és que l’època contemporània a l’elit del Morabanc Andorra sempre s’explicarà amb la passió i la intensitat de Peñarroya a la banqueta.

Close Cart
Back to top