PRÈVIA A Kazan amb el somni intacte

PRÈVIA A Kazan amb el somni intacte 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Sevilla? El partit de la cuina? Com? Quan diu que va ser? Les setmanes de dos partits no entenen de digestions tranquil·les. Ni per les alegries ni pels disgustos. O sigui que amb el regust dolç de la victòria per 28 punts de diferència contra el Betis d’ahir a la tarda, el MoraBanc Andorra ha posat aquesta tarda rumb a Kazan, la ciutat russa on juga l’Unics de Quino Colom, un dels favorits clars a aconseguir la classificació per la següent ronda. El partit es juga dimecres a les 16h45 hora andorrana (TV a RTVA). La prèvia no arriba carregada precisament de bones notícies. Vlado Jankovic no viatja a Rússia i s’haurà de quedar a Andorra recuperant-se d’una lesió muscular al bessó. Per altra part no hi hagut temps de fer el visat de Chris Copeland i no podrá viatjar. Per tant per Joan Peñarroya, el repte de jugar a fora contra una de les millors plantilles de la competició s’ha complicat encara més perquè l’haurà d’afrontar amb només 10 jugadors.

“Crec que la victòria d’ahir ens pot donar més confiança perquè la derrota a Badalona havia estat dura” ha exposat David Walker en roda de premsa. L’aler nordamericà ha estat clar respecte els pilars sobre els que ha de descansar el joc tricolor “hem d’estar bé en defensa i després això ens permetrà córrer”. Sobre el rival Walker ha explicat que “son un gran equip que aquí a casa ens va plantejar molts problemes amb els seus canvis defensius però els entrenadors estan preparant el partit i segur que podrem tenir les nostres opcions”.

Hem de guanyar partit, no sé si 3 o 4 però hem de guanyar partits” ha afirmat Joan Peñarroya sobre les possibilitats de classificació per la següent ronda de l’Eurocup. El tècnic del MoraBanc Andorra ha lloat el rival “és un gran equip i ja ens ho va demostrar aquí amb una direcció de joc que és del que més m’ha agradat fins ara de la competició però si fem bé les nostres coses podem tenir opcions”.

El partit a Kazan obre la segona volta de l’Eurocup pel MoraBanc Andorra que fins ara ha guanyat 1 partit i n’ha perdut 4. Les voltes no eren simètriques, en aquesta segona els tricolors jugaran tres partits a la Bombonera i dos a fora, un factor a tenir en compte.

Close Cart
Back to top