PRÈVIA A retrobar-se amb la victòria esperant el millor Sevilla

PRÈVIA A retrobar-se amb la victòria esperant el millor Sevilla 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El camí més curt per ser a la copa passa per no pensar en la copa. I punt. Mateix discurs. Mateixa convicció que en les darreres setmanes en el Bc MoraBanc Andorra per afrontar el partit de demà a les 21h a la BMB contra el Baloncesto Sevilla. Partit a partit es va mol t més lluny. Per molt que per alguns sembli paradoxal, l’única manera de mirar lluny és no perdre el terra de vista en el següent pas. El de demà serà un partit entre dos conjunts que volen retrobar-se amb la victòria. L’equip andorrà porta dues derrotes consecutives i els andalusos tres. Beto arrossega molèsties musculars i no ha entrenat els darrers dies en l’únic dubte que té l’equip andorrà. El partit serà especial per David Navarro que complirà 100 en la màxima categoria. Peñarroya celebrarà els 50 ACB a la banqueta.

“Per nosaltres és un partit important però sobretot perquè és el següent i el següent sempre és el més important no perquè estem pensant en las Copa” ha manifestat en la roda de premsa prèvia el base austríac Thomas Schreiner. “Demà tenim un partit difícil que té bons jugadors però per nosaltres el més important és com estarem, tenim ganes de jugar i fer un bon partit, si juguem el nostre millor bàsquet segur que tindrem oportunitats de guanyar” assegurava el director de joc centreeuropeu.

Schreiner no amaga que “per tots i per mi seria un premi molt important jugar la Copa però de debò que ara per ara no hi penso, el meu únic objectiu a dia d’avui és jugar bé i guanyar el partit”.

Per Joan Peñarroya, el partit és transcendent però no per fer una interpretació copera “nosaltres venim de dues derrotes consecutives i tenim moltes ganes de retrobar-nos amb la victòria i fer un bon partit contra un bon equip que encara és més perillós perquè fa tres partits que no guanya”.

El tècnic del MoraBanc ha fet broma quan li han demanat si seria important guanyar per una diferència gran pensant en la copa “hem de guanyar de 200…som el MoraBanc Andorra i anem a tenir els peus a terra i no fer volar coloms, intentem  guanyar el partit que si estem al nostre millor nivell tindrem possibilitats de fer-ho”.

Peñarroya assegura que l’equip no “està pensant en la copa, només estem centrats en guanyar el partit de demà”. Per concloure la compareixença el tècnic ha dit que no “faríem bé en estar pendents de l’arbitratge, hi ha dies que estan millor i hi ha dies que estan pitjor. Haurem de trobar l’equilibri”.

El MoraBanc, que la temporada passada li va guanyar els dos partits al Sevilla, buscarà demà la primera victòria del 2016.

Close Cart
Back to top