Darrer partit de la temporada a la BMB. Darrer cop demà a les 21h contra el Rio Natura Monbús Obradoiro en què l’equip es trobarà davant la seva afició fins el mes d’octubre. Els dos entrenaments fets des de dimecres a la nit han servit per fer la crosta necessària a la ferida de la derrota a Sevilla després de dues pròrrogues. Les sensacions en pista de les darreres setmanes són millors que els resultats i han permès apuntalar un altre cop la solidesa de l’equip de Peñarroya. Els dos equips tenen objectius en aquest partit però s’ha d’admetre que els dels gallecs contenen més transcendència. El Morabanc vol guanyar per acomiadar bé la temporada i sumar un triomf més que la temporada anterior mentre que l’equip de Santiago de Compostel·la amb una victòria a la BMB s’asseguraria la permanència una temporada més a la Lliga Endesa. Sada té l’alta mèdica però encara no és segur que entri a la convocatòria demà.

“Volem oferir una victòria a la nostra afició en el darrer partit de la temporada” afirmava Thomas Schreiner en roda de premsa aquesta mateixa tarda. Pel base austríac el fet que els gallecs els guanyessin en la primera volta “és un element més per intentar aconseguir la victòria però realment en el que estem centrats és en poder oferir una victòria a la nostra afició que aquesta temporada, com sempre, ha estat molt bé”.

“A final de temporada ja farem les valoracions que calguin però ara estem centrats únicament en guanyar l’Obradoiro demà” afirmava el tècnic Joan Peñarroya. “Els dos darrers partits a casa la gent se n’ha anat contenta i aspirem a que demà també ho facin” rematava l’entrenador del MoraBanc Andorra. Peñarroya alerta que “ens visita un equip que es juga molt i que ha viatjat amb 15 jugadors, fins i tot haurà de fer convocatòria pel partit i això ens dona una idea de la dificultat del partit”.

El partit de demà, sent el darrer de la temporada a casa, està farcit de sorpreses i al·licients pels seguidors. D’entrada al hall del poliesportiu es vendrán exemplars del llibre El joc que estimem i diversos dels autors del llibre estaran presents per signar. Entre ells el prologuista Albert Llovera que no va poder assistir a la presentació de dilluns. Per altra part al descans, 13 jugadors i jugadores del club que deixaran de ser júniors i passaran a sèniors viuran la seva particular cerimònia de graduació. Carles Farfán será el padrí de la graduació. Per altra part, al final del partit, hi haurà sorpresa segur i es demana als espectadors que no abandonin les seves localitats.