PRÈVIA Buscant el Maracanazo

PRÈVIA Buscant el Maracanazo 1680 1120 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Demà a les 19h15 al majestuós Wizink Center, comença el tercer partit de la sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa entre Reial Madrid i MoraBanc Andorra (TV al 213 de la fibra Andorra Telecom i Ràfio a RNA). El definitiu, el que desempata l’un a un i el que dona pas a un dels dos conjunts a les semifinals.

Abans del partit d’ahir l’enfocament era diferent. Feia 22 anys que no es jugava Playoff i el rival, el màxim favorit a repetir títol de campió, havia guanyat el primer partit per 31 punts de diferència. Però el partit d’ahir a la nit ho canvia tot, el Madrid, no ppt ser d’una altra manera, és favorit però s’ha vist obligat a jugar un desempat a casa seva, el que concedeix el MoraBanc Andorra possiblitats d’eliminar el gran tauró(blanc òbviament) de la competició i si això passa aspirar a tot. Els somnis no toquen a terra i, per tant, viatgen molt de pressa. I és que, I és un tema en el que pocs reparen perquè la lògica ofega sempre aquests pensaments, el MoraBanc Andorra pot ser campió de lliga. És la màgia del playoff i ahir a la Bombonera vam tenir un bon tast del que significa. Beqa no jugarà per aquesta maleïda sobrecàrrega al genoll dret que l’ha privat de jugar aquest rush final apassionant. Nacho segueix de baixa.

Hem de ser valents, hem de ser nosaltres” ha dit Joan Peñarroya en la compareixença davant dels mitjans d’aquesta tarda. “El Madrid és un gran equip que té molts punts i que segur que ens farà punts, hem de trobar la manera d’estar bé en els moments importants de partit” ha manifestat el tècnic. L’entrenador del MoraBanc Andorra ha admès que “ físicament el Madrid té més recursos que nosaltres però quan arribes a un partit d’aquestes característiques la il·lusió pot amb el cansament”.

El MoraBanc Andorra lluitarà demà per fer encara més història i per tornar a jugar més partits a la Bombonera, perquè el partit d’ahir no sigui el comiat d’una temporada inoblidable.

Close Cart
Back to top