(PRÈVIA) Contrast de necessitats a Bilbao

(PRÈVIA) Contrast de necessitats a Bilbao 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Diumenge a les 12h30 a Miribilla es viurà un partit d’alt voltatge. El MoraBanc Andorra visita el Retabet Bilbao Basket (274 Tv a la fibra Andorra Telecom i ràdio a RNA) en un enfrontament en què tots dos es juguen molt però en el que no es pot negar que des de perspectives diferents. Fa 10 mesos la temporada començava amb la il·lusió habitual a Bilbao, un dels habituals la darrera dècada a la zona noble de la lliga. Els biscains participaven a l’Eurocup i arrencaven la lliga alternant bons i mals resultats, una mica com el MoraBanc Andorra. Però a mesura que avançava la lliga, amb cessament de l’entrenador Carles Duran inclosa, els Men in Black han perdut massa partits, els suficients com per ficar-se en de ple en la lluita pel descens de categoría. I a dia d’avui, a falta de 6 partits per concloure la lliga regular, els de Velko Mrsic tenen marcat el matx de diumenge com a determinant per la seva supervivència. Les armes dels bascos són prou conegudes, l’etern Mumbrú (que es retira a final de temporada), Tabu, Hervelle, Todorovic i un Redivo que té moltíssima qualitat i es pot dir que en dies inspirats té moments en què és imparable.

Per tant diumenge topen dues realitats i dues classes d’urgències perquè pels de Peñarroya es tracta d’un dia clau per seguir en la lluita pels playoffs i amb el somni d’aconseguir la millor classificació possible. “Volem fer la millor temporada de la història del club, aquest és un dels nostres objectius” afirmava ambiciós Vlado Jankovic dimecres en zona mixta. Avui Stevic i Peñarroya han estat els que han comparegut a la prèvia.

“Anem a una pista què apreta molt com Miribilla i juguem contra un equip que té jugadors que saben jugar partits així” afirmava Joan Peñarroya (que per cert avui fa 49 anys) “però nosaltres també ens juguem molt i necessitem fer un pas endavant respecte els tres darrers partits que hem jugat fora de casa”. L’entrenador del MoraBanc Andorra sap que “Bilbao està ne problemes i té molta necessitat de victòria però jo m’espero el millor d’ells aquest diumenge davant d’un pavelló que estarà ple”. El tècnic espera que “l’equip passi el millor possible els moments dolents que sempre hi ha en els partits, que siguin el més curts possibles”.

Pel capità Oliver Stevic és important recordar que “en el darrer partit que Bilbao juga a casa va derrotar el Gran Canària imposant-se per 15 punts de diferència en el darrer quart, per tant hem d’estar preparats”. Stevic afirma que “està clar que Bilbao juga per sobreviure a la Lliga Endesa però per nosaltres és un partit clau en la lluita pel playoff”. El pivot serbi exposa que “en els darrers partits a casa hem tingut algun moment dolent amb moltes pèrdues i aquesta setmana hem treballat per millorar-ho el màxim que podem”. Stevic també afirma que precisament es tracta “d’una oportunitat perquè no ens passi el que ens va passar en els darrers partits fora en què no vam estar bé precisament en moments de la segona part”.

El MoraBanc Andorra no ha guanyat mai a Miribilla i aquest també és un dels reptes d’un equip que està destrossant registres i que ho vol seguir fent.

Close Cart
Back to top