(PRÈVIA) Tancament contra el campìó amb molt en joc

(PRÈVIA) Tancament contra el campìó amb molt en joc 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

I avui una altra final. Per reiteratiu que sembli ho torna a ser. El Bc MoraBanc Andorra rep el campió de lliga, el València Basket a les 20h30 a la BMB en partit de la darrera jornada de la lliga regular. Algú podria pensar que amb la classificació pel playoff la feina ja està feta però la cosa no va així, per això el partit de demà és una altra final. El MoraBanc persegueix acabar el més amunt possible i segons com vagin els resultats de demà a la nit (tots els partits es juguen a la mateixa hora) pot ser 5è, 5è, 7è o 8è. Si acaba 5è tornaria a jugar amb el València en el playoff, si és 6è el rival seria Baskonia, si és 7è l’enfrontament seria amb el Barça i si és 8è el rival seria el Reial Madrid.

Aquesta lluita per quedar el més amunt possible està relacionada també amb la lluita per Europa. Per tornar a jugar segur l’Eurocup l’equip ha d’acabar entre els 7 primers classificats i en cas de perdre les possibilitats de ser 8ens son elevades. Per altra part, està en joc fer la millor temporada de la història del club i del 7è cap amunt això ja passaria perquè el 8è lloc és el sostre absolut de les temporades ACB de l’entitat contemplant l’etapa Festina i l’actual.

El rival visitarà la Bombonera amb dues baixes importants, Dubljevic i Erik Green, que tenen molèsties i es reserven pels playoffs. Tot i aquesta circumstància la profunditat de banqueta dels de Vidorreta és exuberant com han demostrat fent una més que digna Eurolliga tot i haver patit una autèntica plaga de lesions. Per tant el València vindrà a competir durament i a per totes en una pista en la que va caure la temporada passada.

Des del MoraBanc els bioritmes i els missatges que envia l’equip son bons tot i la derrota a Màlaga.

«Tenim bones sensacions i sabem el que ens estem jugant » ha afirmat en roda de premsa el capità Oliver Stevic, que ha afegit que “per nosaltres és important saber que si guanyem acabem setens segur i fins i tot podem ser cinquens o sisens que per un club com el nostre és molt important”. Sobre les baixes de Dubljevic i Green, Stevic ha exposat que “ens ha de ser igual si venen sense algun jugador, nosaltres sabem que hem de fer un bon partit per guanyar i no canvia res, hem d’estar concentrats en aquest partit i no pensar en res més”.

“Volem obtenir la millor classificació possible i demà ve un gran rival, l’actual campió de la lliga” ha explicat Joan Peñarroya en roda de premsa. El tècnic ha resumit en una resposta una de les característiques del MoraBanc Andorra d’aquesta temporada, “per nosaltres demà juguem el primer partit del playoff perquè fins ara hem demostrat que si fem bé les coses som capaços de guanyar els equips de l’Eurolliga però si no fem bé les coses també podem perdre amb els equips de la part baixa”. El tècnic ha afirmat per cloure que “l’equip és molt conscient del que es juga demà i està amb moltes ganes”.

Close Cart
Back to top