(PRÈVIA) Desafiament màxim per ambició máxima a Gran Canària

(PRÈVIA) Desafiament màxim per ambició máxima a Gran Canària 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La pregunta que circula per tota la Lliga Endesa és “on s’acaba la ratxa? On està el sostre d’aquest equip?”. I cada setmana des que els homes de Peñarroya van començar a encadenar victòries (ja en van 7 seguides, rècord de la història ACB del club) l’expectació és més gran. I el millor de tot és que sembla que a l’equip aquesta pressió li està anant la mar de bé perquè cada dia transmet més sensació de seguretat.

El MoraBanc Andorra visita diumenge a les 13h (hora andorrana i compte que aquella nit s’avancen els rellotges una hora) l’Herbalife Gran Canària que ara mateix és 8è i que porta el mateix balanç de victòries i derrotes que els tricolors. El partit es pot veure per TV en el canal Multideporte 3 de Movistar +, el 273 de la Fibra Andorra Telecom i per ràdiop a RNA. Per tant és un altre duel fonamental per anar consolidant la posició de playoff dels tricolors. A casa els canaris son un equip molt difícil que es basa en la força d’una gran plantilla amb jugadors de molt talent en totes les posicions i amb la defensa com a signe d’identitat. Els de Luis Casimiro, quan tenen un bon dia, son un d’aquells equips que esclafen el rival. Per ritme. Com un corró agressiu i despietat. I a casa això es manifesta encara més. Per tant la batalla inicial del partit serà la de controlar-lo perquè no es pot negar que el MoraBanc durant tota aquesta ratxa espectacular ha destacat per  repartir responsabilitats en molts jugadors i per una rotació llarga.

Des del punt de vista dels aficionats, aquesta aposta per un joc decidit i atrevit converteix el partit en un regal, a priori, perquè s’enfronten dos conjunts que en el seu relat tenen guanyar els partits jugant millor que l’adversari. Sumant dades interessants que ubiquen la dificultat del repte, Herbalife Gran Canària ha perdut només un partit a casa aquesta temporada.

“M’agrada jugar amb equips que tenen un joc interior potent com és el cas de Gran Canària perquè això m’estimula a competir” ha exposat en la roda de premsa prèvia Moussa Diagne, que ha afegit “que tal i com estem en aquets moment, tot i saber que és serà molt complicat, anem a Gran Canària a intentar obtenir la vuitena victòria consecutiva”. El pivot senegalès no ha amagat la seva ambició quan ha afirmat que “no miro el setè lloc hem de seguir així perquè a mi m’agradaria ser segon o tercer, i més avui que tenim aquest sol” ha conclòs el jugador que sempre que pot afegeix algun comentari simpàtic sobre la crueltat de l’hivern andorrà per un africà com ell.

“Per guanyar en aquesta pista hem de fer un gran partit perquè ells són un equip molt important que està fent les coses bé a excepció del darrer partit a Vitòria i això encara els converteix en més perillosos” ha manifestat Joan Peñarroya davant dels mitjans de comunicació. El tècnic ha matisat que la millora de l’equip es basa, sobretot, en la salut “ja m’agradaria seguir competint en Eurocup amb la salut que tenim ara i no com estàvem aleshores. No estic d’acord quan es diu que hem millorat perquè ja no tenim l’Eurocup. És evident que l’equip ha crescut darrerament però sobretot és perquè estem podent entrenar molt millor i això fa que juguem millor”. Joan Peñarroya ha deixat una frase en aquesta roda de premsa que és un bon resum de la Lliga Endesa “tret dels equips d’Eurolliga, la resta si volem guanyar en aquesta competició hem de fer un gran partit”.

Close Cart
Back to top