(PRÈVIA) El potent UCAM Múrcia posa a prova diumenge el MoraBanc Andorra

(PRÈVIA) El potent UCAM Múrcia posa a prova diumenge el MoraBanc Andorra 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Partit important aquest diumenge (12h30) a la BMB pel MoraBanc Andorra. I la rellevància de l’enfrontament cal ubicar-la absolutament en termes de present. El rival, l’UCAM Múrcia és un dels conjunts de moda de la lliga ara mateix guiat per l’exuberant base argentí Facundo Campazzo. Només per això el matx ja lluiria un gran potencial però és que, a més, pels tricolors es tracta d’una gran oportunitat i davant d’un gran rival de retrobar les bones sensacions que semblen haver abandonat l’equip les darreres setmanes. Per això és un tema de present, des que els plans de futur (copa, playoff…) es van apoderar de l’escenari, la salut de l’equip, pel que sigui, se n’ha ressentit. Cal tornar a les bones vibracions i a recuperar l’essència que va fer que l’equip fos un dels rivals més temuts a la primera volta. A diferència de la setmana anterior, la salut dels jugadors no serà un obstacle perquè avui l’informe de lesionats està en blanc.

“Múrcia proposarà un partit dur, físic i amb molt de contacte. Tenim moltes ganes de jugar aquest partit i tenir bones vibracions després d’haver perdut a Gipuzkoa” manifestava en Roda de premsa prèvia el tècnic del Morabanc Andorra Joan Peñarroya que afegia que “el rival ens exigirà molt i ens intentarà traure de les nostres situacions habituals”. Sobre els problemes que arrossega l’equip, l’entrenador ha comentat que «aquests jugadors no tenen problemes de treball, ho fem bé durant la setmana i aquesta ho hem tornat a fer però està clar que cap de nosaltres està content amb com hem jugat els dos darrers partits i sabem que ens falta un plus i que hem de donar més”.

Peñarroya s’ha referit també a Campazzo “està clar que és un gran jugador i que marca el ritme del seu equip però no voldria oblidar-me de Cabezas que està fent una gran temporada també, part de les nostres possibilitats d’èxit diumenge passen perquè aquests dos jugadors no estiguin a un gran nivell i ho haurem de fer amb una tasca d’equip”.

El tècnic no amaga que estem en un “moment important perquè queden 8 jornades i venim de no guanyar i no fer-ho bé, si som capaços de guanyar-los empatem amb ells i continuarem aspirant fins el final a guanyar el màxim de partits”.

L’aler pivot Luka Bogdanovic ha afirmat que “estem entrenant bé i espero que tinguem una reacció davant del Múrcia però haurem de canviar molt respecte els darrers partits”. El jugador serbi ha insistit en que “cal fer un partit de 40 minuts, queden 8 partits encara i hem d’intentar guanyar tots els partits possibles per lluitar per tenir la millor classificació possible, lluitarem fins el final segur”. Sobre el rival Bogdanovic estima que “és un equip complet que juga dur i fort, necessitarem una intensitat de 40 minuts si els volem guanyar”.

En el partit de la primera volta l’UCAM Múrcia va derrotar el MoraBanc Andorra per 76-72 en un partit molt igualat que va resoldre amb les seves accions Facundo Campazzo. El partit d’aquest diumenge és el partit del Carnet Jove, tots els posseïdors del carnet podran comprar entrades a meitat de preu.

Close Cart
Back to top