PRÈVIA El València, el gran desafiament

PRÈVIA El València, el gran desafiament 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Diumenge a les 19h30 el MoraBanc Andorra juga un partit trascendent pel seu futur immediat però alhora també té un desafiament majúscul. La visita del València Bàsket és un repte i també una oportunitat, la de ser l’equip que posi fí a una de les ratxes més espectaculars que es recorden al bàsquet europeu. Els taronges han guanyat tots els partits que han jugat aquesta temporada, 14 de lliga Endesa i 11 de l’Eurocup. No cal ni dir que són primers en solitari en les dues competicions i que fins ara han ofert una imatge sensacional.

El València és un equip compensat i amb enormes possibilitats entrenat per un tècnic expert com Pedro Martínez i amb un vell conegut com Jordi Trias a la plantilla. Rebre com es mereix al jugador franquícia de l’ascens a l’ACB será un altre dels al·licients de diumenge. Amb aquests antecedents més d’un podria pensar que el MoraBanc Andorra tindria prou amb signar una derrota honorable però el caràcter de l’equip de Joan Peñarroya no va ni molt menys per aquí.

“Ens visita un gran equip que m’encanta com juga però nosaltres, com sempre, estem convençuts que si fem un bon partit tindrem opcions de guanyar” manifestava aquesta tarda en roda de premsa prèvia Joan Peñarroya. El tècnic del MoraBanc Andorra, que ha admès que Schreiner no entrenaria avui per un esquinç al turmell, s’ha referit al líder de la lliga com a “un equip que juga senzill que fa les coses fàcils i aquests són els equips a que a mi m’agraden més els que aconsegueixen fer les coses bé amb un joc senzill”. Peñarroya ha explicat que “el partit no l’hem preparat de cap manera especial i fem les mateixes coses que cada setmana però tots som conscients que juguem contra un equip que encara no ha perdut aquesta temporada”.

Peñarroya espera que la BMB rebi Jordi Trias “com es mereix, m’estranyaria molt que no revés una gran ovació perquè és un jugador estimat que va ser molt important per nosaltres la temporada de l’ascens a l’ACB”. En l’anàlisi del partit, l’entrenador del MoraBanc Andorra ha exposat que “la defensa, no descompondre’ns, serà important quan arribin els seus bons moments que els tindran segur”.

En termes similars s’ha expressat el jugador Luka Bogdanovic “hem de fer que sigui un partit llarg, que no es decideixi fins el final i si ho aconseguim tindrem les nostres opcions tot i que sabem que juguem contra el que possiblement sigui el millor equip d’Europa ara mateix”. Bogdanovic ha sentenciat “per guanyar haurem de fer el millor partit de la temporada”.

 

Close Cart
Back to top