(PRÈVIA ESTUDIANTES) Peñarroya: “per guanyar fora s’ha de jugar molt bé, ho haurem de fer”.

(PRÈVIA ESTUDIANTES) Peñarroya: “per guanyar fora s’ha de jugar molt bé, ho haurem de fer”. 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Visita important del BC MoraBanc Andorra aquest diumenge (18h Tv al 213 de Movistar + amb Andorra Telecom i ràdio a RNA) a la pista del Movistar Estudiantes. Els homes de Joan Peñarroya saben, i no se n’amaguen, que aquest partit és un dels que estan marcats en vermell en la ruta que porta a la Copa del Rei. No és una pressió com la que poden sentir els equips grans davant d’un partit així, ni molt menys, però és la sensació de lluitar fins el límit per esgotar les possibilitats que s’han obert de tenir un dels premis més bonics que hi ha per un club de la dimensió del MoraBanc Andorra. Els col·legials no estan en un bon moment, han guanyat tres partits i n’han perdut 6 i aquesta necessitat els converteix en doblement perillosos perquè a més tenen una plantilla farcida de jugadors talentosos, en especial Edwin Jackson que és el màxim anotador fins ara de la lliga Endesa.

“Si Jackson anota 38 punts i guanyem em semblarà fantàstic que segueixi sent el màxim anotador de la competició” ha manifestat somrient Joan Peñarroya en roda de Premsa quan li han preguntat si hi havia algun marcatge especial previst per aturar l’internacional francès. El tècnic del MoraBanc Andorra insisteix en un concepte que ja va tocar la setmana passada “guanyar fora en aquesta lliga és molt complicat i crec que el nostre partit a la pista del Fuenlabrada, tret de dos moments en què no estem bé, ens va posar en situació de lluitar per la victòria. Per guanyar fora has de jugar molt bé i això és el que hem de fer diumenge”. L’entrenador tricolor també ha parlat de les capacitats del rival “juguem contra un equip que té molt talent i un entrenador que té molta experiència a la categoria i jugarem en un pavelló amb 10.000 espectadors”.

Avui també ha comparegut Andrew Albicy que no s’ha amagat que “a casa seva els equips no són gens fàcils, igual que fem nosaltres amb el nostre pavelló” i ha afegit “per guanyar partits a fora hem d’estar més concentrats i determinats que el que ho hem estat fins ara”. El base ja es posa el primer “no vaig tenir un bon dia a Fuenlabrada però no tinc cap problema en jugar fora de casa ni en ambients calents, al contrari”.

Albicy ha admès que “no m’ha sorprès el rendiment que estic donant fins ara perquè jo estava convençut que tenia nivell pèr jugar a l’ACB”. Sobre el partit, el director de joc francès accepta que “és un dels partits que hem de guanyar per fer coses importants”.

El MoraBanc Andorra arriba al partit amb tot l’equip en condicions de jugar tot i les molèsties de Nacho Martín i Oliver Stevic que els han impedit entrenar amb normalitat tota la setmana.

Close Cart
Back to top