PRÈVIA GIPUZKOA El repte d’Illumbe

PRÈVIA GIPUZKOA El repte d’Illumbe 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nova sortida pel MoraBanc Andorra demà dissabte amb la visita l’enorme Illunbe del Delteco Gipuzkoa (19h Tv al 214 de la Fibra Andorra Telecom i ràdio a RNA. Pels de Peñarroya cada desplaçament és una nova oportunitat d’estrenar el compte de victòries fora de casa i de posar fí a una sequera que ja hi ha ganes de remullar. De tota manera l’empresa, com sempre, no serà fàcil. El Gipuzkoa de Porfi Fisac és un equip que porta 4 victòries i 6 derrotes el mateix balanç que els tricolors però que està en una situació anímica molt bona donat que acaba de pujar de LEB or i amb les victòries aconseguides ja ha començat a posar les primeres pedres d’una permanència que sempre és difícil a la Lliga Endesa. A banda d’això, i de comptar amb un vell conegut en bona forma com Daniel Clark, el Delteco compta amb l’MVP de la competició, l’holandès Henk Norel que fins ara ha estat imperial en gairebé tots els partits però sobretot a casa. Amb els bascos també juga l’exbase del club Dani Pérez, que també està fent molt bona temporada.

“Ja és hora que guanyem fora de casa, estem millor i estem millorant” ha afirmat en roda de premsa aquest matí Jaka Blazic, que ho ha completat explicant que “l’equip ha estat a prop de guanyar fora en més d’una ocasió i potser el que ens fa falta és tenir més consistència durant un partit sencer perquè hem tingut trams de partit molt bons barrejats amb altres de dolents”. Blazic ha estat clar dient que “no hi ha excuses, és el moment de guanyar un partit fora de casa”.

El tècnic Joan Peñarroya ha valorat i molt la feina del seu col·lega Porfirio Fisac “ha aconseguit una cosa molt difícil que és que tots els jugadors tinguin molt clara la feina que han de fer i que estiguin amb molta confiança” i ha afegit “visitem un equip que està en un gran moment de forma i que juga en un pavelló amb unes caracterísitiques especials perquè acostuma a ser molt fred”. L’entrenador del MoraBanc Andorra ha volgut ser molt clar sobre la possibilitat d’estar pensant una mica en el partit de dimecres contra Cedvita Zagreb “és veritat que a Europa no tenim coixí i el partit és molt important però per nosaltres tots els partits són importants, el de demà ho és molt”.

El MoraBanc Andorra viatja amb Jankovic “que no ha entrenat encara cap dia” recuperat de la seva lesió al bessó i amb Shurna “les pneumònies són complicades i tot requereix ujn procés”. El gran dubte és Chris Copeland i la seva lesió en un dit de la ma esquerra, el seu concurs demà és més que dubtós.

Close Cart
Back to top