El Bc MoraBanc Andorra encadena dos desplaçaments ben complicats a Gran Canària i Bolonya per posar a prova el bon moment de l’equip i també per intentar aconseguir ser més competitius fora de casa. Les tres victòries entre ACB i Eurocup aconseguides fins ara han arribat a la BMB i els dos cops que s’ha jugat de visitant (València i Mònaco) no només s’ha perdut sinó que s’ha quedat molt lluny de competir al  nivell que es volia. Per tant, tot i la qualitat dels rivals, aquest és el repte, ser fora de l’escalfor de la BMB, un equip igual de calent i d’intens. I fàcil no serà perquè els dos rivals tornen a ser espectaculars. L’Herbalife Gran Canària té una plantilla farcida de qualitat amb dos extricolors com Beqa Burjanadze i John Shurna que segur que voldran fer un bon partit davant dels seus amics. Però és que ells, que son molt bons, no són els únics ni molt menys. Oriol Paulí, Borousis o Beirán entre d’altres conformen un roster de luxe entrenat per un tècnic de prestigi com Fotis Katsikaris. Per tant, el partit de diumenge a les 13h hora nostra (Tv en directe al 272 de la Fibra Andorra Telecom) es presenta apassionant i amb un punt, com quasi sempre, de cruïlla. Si el MoraBanc aconseguís guanyar agafaria força i embrenzida el somni de la Copa, en cas contrari no passaria res i caldria seguir remant. És un d’aquells dies amb molt a guanyar. Tot i tenir molt talent, el que no tenen els canaris és gaires victòries perquè només han guanyat un partit i necessiten començar a agafar dinàmica guanyadora.

David Walker ha comparegut avui davant dels mitjans per explicar que “estem en un bon moment però visitem la pista d’un gran equip que a més juga només una competició i té molt temps per preparar els partits”. Walker ha exposat que “caldrà seguir jugant dur i compartint la pilota per ser competitius i intentar guanyar”. Sobre Burjanadze i Shurna ha dit que “tinc moltes ganes de veure’ls, son amics meus”.

El tècnic ajudant David Eudal ha comparegut també per deixar clar que “ens espera un partit molt difícil davant d’un equip important que no està tenint bons resultats, son molt perillosos i encara més a casa seva”. Eudal ha admès que “l’objectiu és aconseguir jugar amb intensitat el màxim temps possible tot i que sabem que és complicat”. El dubte de l’equip continua sent el pivot Dejan Musli.