Una campanya publicitària afirmava que el cotó no enganya. Molts podrien pensar que la classificació seria el cotó d’una competició esportiva. I en molts casos s’equivocarien. El proper rival del MoraBanc Andorra, el Movistar Estudiantes (diumenge 13h. TV a Movistar +, ràdio a RNA) és un equip molt necessitat de victòries però amb una plantilla excel·lent que a ningú trobaria estrany que estès entre els 8 primers.

Però no es pot negar que l’arrencada de la competició ha estat dura pel conjunt madrileny, que arriba al partit de diumenge amb una sola victòria i amb l’angoixa com a companya de viatge. “Serà un guerra” així de contundent s’ha mostrat Daniel Clark que avui ha comparegut en la roda de premsa prèvia al matx. Pel pivot britànic, el Barclaycard Center presentarà “un gran ambient per la situació en què arriba l’equip però nosaltres ens hem de sobreposar i pensar només en el nostre joc”.

Clark, que els darrers partits està jugant a un gran nivell, ha afirmat que “està bé fer bons números però aquí l’únic que compta és que l’equip guanyi. Potser ara estic ajudant més a dins que en el perímetre pels problemes de faltes de Shermadini en alguns partits però jo si l’equip guanya i he de jugar de base cap problema”.

La idea del partit a partit segueix marcant a foc els designis de l’equip de Joan Peñarroya . “Juguem amb un rival amb millor equip del que diuen resultats, ens preparem per un partit mol difícil” manifestava el tècnic aquest matí en roda de premsa, completant que el matx no ha de marcar un abans i un després “per nosaltres guanyar un partit ACB sempre és un èxit i ara només existeix el partit de la pìsta de Movistar Estudiantes, no pensem en res més perquè si ho fem està demostrat que no guanyem”..

La darrera derrota estudiantil amb el CAI Saragossa va venir acompanyada de polèmica i de queixes per l’actuació arbitral. Peñarroya ha dit que està “súpertranquil amb els àrbitres per aquest cap de setmana perquè els han tingut en el focus tots aquests dies i segur que diumenge faran un arbitratge impecable”. Per Peñarroya, la necessitat que pugui tenir l’equip local no ha de ser un element diferencial “estic súpertranquil amb els àrbitres, els han ficat tant en el focus que estaran impecables “nosaltres tenim les mateixes ganes, les hem de tenir, que ells de guanyar i si pot ser més, doncs més”.

El BC MoraBanc Andorra arriba a aquest partit amb l’únic dubte de Thomas Schreimer que s’està recuperant d’una contractura al recte femoral de la cama dreta.