Partidàs demà a la Bombonera. Per tot. El MoraBanc, que està en ratxa, rep a les 20h30 el Divina Seguros Joventut de Badalona que està fent una temporada sensacional fins ara que l’ha portat a classificar-se per la Copa del Rei. Partidàs perquè vindran molts seguidors verdinegres i això sempre donar color i més ambient als partits. I partidàs també perquè entre el tercer i el darrer quart els espectadors enviaran al món una onada de llum contra el càncer.Però el carril central de l’interès és un enorme partit de bàsquet entre dos equips que voldran mantenir les bones dinàmiques en les que estan. Per tant,pels espectadors s’aproxima un regal d’aquells que fan salivera només de pensar-hi.

En aquesta etapa ACB, la Bombonera ha estat terreny vedat per la Penya que, tot i lluitar-ho sempre, no ha estat capaç de guanyar aquí. I l’objectiu dels d’Ibon Navarro serà mantenir així les coses. I peraconseguir-ho saben que hauran de trobar la manera de controlar el millor que puguin (anul·lar-lo del tot a dia d’avui sembla impossible) el jugador més enforma de la lliga, l’argentí Nico Laprovittola, autor de 40 punts el cap de setmana passat en una gran exhibició. El Joventut no és només Laprovittola, tot i que el joc gira al seu entorn, sinó un bloc que té les coses clares i que té armes rellevants en totes les posicions. L’aler Shawn Dawson estarà de baixa 10 dies i serà una absència important pels de Carles Duram.

El MoraBanc, per la seva part, compta amb el retorn de Jelínek i Albicy a la lliga després d’haver reaparegut a Eurocup. El dubte és comestarà Miki Vitali que dimecres va ser víctima del virus estomacal que ha anat afectant a plantilla i cos tècnic. L’altre dubte és qui serà el següent o si jas’haurà acabat el problema. Pels tricolors el partit és important perquè consolidar a bona línia com a locals després d’un inici de lliga amb molts dubtes jugant com a local.

Avui ha comparegut en roda de premsa David Jelínek que haexposat que “hem d’estar millor que dimecres passat contra Cedevita perquè ells arriben en un gran moment. Haurem d’estar concentrats en Laprovittola no només per la seva capacitat anotadora, també pel que genera pels seus companys”.Sobre el rival, l’escorta ha dit que “hem de ser capaços d’aturar el seu contraatac, el tir de tres punts i la capacitat per generar de Laprovittola,aquests són els reptes que tenim per demà”. Preguntat sobre el seu genoll, el jugador txec ha afirmat que “encara noto el genoll cansat però cada dia estic millor”.

En la roda de premsa Ibon Navarro no ha amagat l’admiració pel joc del rival “es destaca molt la feina que fa en atac el Joventut però al darrere també estan fent molt bé les coses. Estan jugant molt bé i arriben en molt bona dinàmica de resultats. Per nosaltres guanyar el Joventut tal i com estan fent les coses és un repte”. I no ha driblat el tema Laprovittola “tenen un jugador que està per sobre no dels seus companys sinó de la majoria de jugadors de la lliga que és Laprovittola. A pesar que puguis fer una bona defensa acaba aportant molts punts però tampoc ens podem centrar només enfrenar-lo perquè és capaç de passar molt bé la pilota i els seus companys han demostrat que tenen molta qualitat”.

Demà celebrem el partit Caldea.

*El Termolúdic celebra aquest any el seu 25è aniversari.

*Al descans farem un concurs d’eslàlom on participaran pares/mares i els seus fills/filles. El premi estaran relacionats amb l’accés a Caldea  iLikids. Una acció que serà molt espectacular i que es podrà veure des de tots els racons del pavelló

*Caldea repartirà als nens i nenes pintures per a que puguin dibuixar-se la bandera tricolor a la cara. I per als adults, es repartiran vals de 2×1 en entrada de residents, una promoció única.