(PRÈVIA) La BMB torna diumenge amb un duel d’alt voltatge contra el Múrcia

(PRÈVIA) La BMB torna diumenge amb un duel d’alt voltatge contra el Múrcia 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Serà un partit duríssim. Ho hagués estat en qualsevol circumstància però a la segona volta i tal i com està la classificació, la visita de l’UCAM Múrcia a la BMB diumenge a les 12h30 augura alt voltatge. Sense cap mena de dubtes. Els murcians arriben eufòrics després d’haver-se classificat pels quarts de final de la FIBA Champions League eliminant l’actual campió, l’Iberostar Tenerife, i remuntant-li 5 punts a domicili. A banda d’això, l’UCAM Múrcia és un rival directe en la lluita pel playoff i té la solidesa i fortalesa física com a element distintiu del seu joc. Els d’Ibon Navarro són un conjunt difícil de guanyar i amb molt temperament com ho demostren els molts finals ajustats que ha jugat aquesta temporada. I sobre el talent en tenen i a dojo. Clevin Hannah, Brad Oleson, Augusto Lima, Vitor Benite entre d’altres conformen una plantilla que té molta capacitat de resposta individual al que pugui passar en cada partit.

Per l’altre costat, el tricolor. El MoraBanc Andorra arriba al matx en un moment fantàstic acumulant 6 victòries consecutives, el rècord de la història del club a ACB. Per tant, pels de Peñarroya el partit representa una gran ocasió d’ampliar el moment dolç en el que es troben des de fa setmanes. No es pot deixar de mencionar per completar un dibuix del partit en l’òrbita andorrana que serà el primer partit a casa en més d’un mes. Les finestres FIBA i la Copa han privat els aficionats de veure els seus jugadors durant un període inusualment llarg en una temporada normal. I és que els capricis del calendari també van voler que la represa de la competició arribés amb dos partits consecutius a fora. Per sort, les dues visites a Tenerife i Sevilla van acabar amb victòria.

Juguem contra un equip molt responsable en defensa, que juga dur i és solidari, demà necessitarem tot el suport de la nostra gent perquè tenim un partit molt difícil” ha afirmat Joan Peñarroya en la Roda de premsa prèvia al matx, i ha conclòs amb bon humor “espero que els nostres aficionats se’n recordin d’on està el poliesportiu perquè fa molts dies que no juguem a casa”. El tècnic del MoraBanc Andorra ha exposat que “el Múrcia vindrà mentalment molt fort per la victòria aconseguida a la pista del Tenerife en competició europea”. Sobre la classe de partit que es veurà, l’entrenador tricolor ha manifestat que “nosaltres voldrem córrer però ells estan jugat a pocs punts darrerament i si es dona aquesta classe de partit haurem d’estar preparats per jugar-lo”.

Jelínek per la seva part ha estat en la línia del tècnic afirmant que “juguem contra un equip que mentalment està bé després de la classificació europea i que destaca per ser molt físic i jugar dur”.

 

Close Cart
Back to top