(PRÈVIA) La normalitat torna amb un gran partit a Tenerife

(PRÈVIA) La normalitat torna amb un gran partit a Tenerife 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

S’ha fet llarg. Ningú no ho nega però per fí torna l’activitat normal. El MoraBanc Andorra visita diumenge a les 13h30 (hora d’aquí) l’Iberostar Tenerife (TV al 275 de la fibra Andorra Telecom a Movistar Deportes 5 i ràdio a RNA).

I és que en condicions normals l’aturada per la Copa i les finestres FIBA s’ha fet llarga però encara s’ha fet més perquè els primers mesos de temporada van acostumar l’equip a una activitat frenètica compatibilitzant Eurocup i Lliga Endesa. Però els túnels sempre s’acaben i un cop superat el que queda és un duel apassionant perquè els de Peñarroya visiten un semifinalista de Copa i un equip que està just al darrere a la classificació amb el mateix nombre de victòries i derrotes (11 i 9). També cal comentar la solidesa dels canaris com a locals i més des que el grec Fotis Katsikaris es va fer càrrec de l’equip substituint Markovic, el tècnic que havia començat la temporada. Les armes de l’Iberostar Tenerife són molt variades a nivell individual i col·lectiu. Es tracta d’un conjunt que mastega força els atacs, ja des de l’època de Vidorreta, i que fa que els partits siguin sempre complicats perquè les defenses rivals han de tenir molta paciència. A títol individual Beirán, Fran Vázquez, Davin White, Abromaitis o Vasileadis entre d’altres conformen un elenc temible, i més a casa.

“Estar tants dies sense jugar és un desastre”. Peñarroya ha començat a alt voltatge avui la Roda de premsa prèvia al partit de diumenge. “Fins dimecres no hem pogut comptar amb tots els jugadors per entrenar” ha continuat el tècnic, que ha volgut també recordar-se “dels aficionats que “estaran més d’un mes sense veure l’equip, un desastre”. Dit això, l’entrenador del MoraBanc Andorra ha manifestat que “crec que estem bé i que estem preparats per visitar un equip que estic segur que estarà a la lluita pel playoff, espero ue nosaltres també”.

Jaka Blazic ha coincidit amb el tècnic sobre la importància del partit “tots els de la segona volta ho són però aquest encara més per jugar contra un rival directe”. L’escorta eslovè ha afirmat també que “els partits amb la selecció han anat bé per la meva confiança tot i perdre el darrer però he de dir que en aquest sentit he estat bé de confiança tota la temporada”.

Close Cart
Back to top